Sunt o mie de feluri de a pierde o femeie, însă atât de puține de a o întoarce înapoi. Ai grijă să nu o pierzi

Pentru a cuceri o femeie nu e nevoie să ai un cont bun în bancă sau de o mașină bună. Trebuie să-i oferi încredere, să-i arăți că-ți pasă de ea. Să o îmbrățișezi în acele momente când se simte singură, să o înțelegi când are dileme și frici. Femeia are nevoie de bărbatul care va fi lângă ea oricând și oriunde.

Chiar și atunci când va adăuga kilograme, va avea riduri sau va fi geloasă. Atunci când se va simți naturală și va avea poftă de a se aventura în viață lângă tine, te va alege.

Atât timp cât nu o vei compara și vei pune suflet în relația voastră, o vei iubi cum vei putea tu mai frumos. Nu vei dori să o schimbi.

O vei avea lângă tine și îți va mulțumi pentru zilele frumoase pe care le-ai dăruit, pentru acele clipe când era bolnavă și ai avut grijă de ea, pentru simplul fapt că nu i-ai judecat lacrimile, dar ai sărutat-o pe frunte, pentru încurajări și vorbe bune.

Sunt o mie de feluri de a iubi o femeie, de a o face fericită și de a-i oferi încrederea că tu ești omul potrivit. Mai sunt și o mie de feluri de a  o pierde. Minte-o, înșal-o, umilește-o, descurajeaz-o, fii un nemernic și nu o vei mai avea, chiar dacă vei avea posibilitatea să o alinți cu călătorii exotice și haine de top.

Odată ce ai pierdut-o nu vei avea atât de multe modalități de a o întoarce, fiindcă și-a pierdut încrederea în tine, nu mai are motive care să o facă să vrea înapoi, nu mai vrea să piardă timpul, să sufere, să spere în zadar. Femeia ta depinde de iubire, de atenție, de mângâieri și alinare. Ai grijă să nu o pierzi.

Pune în aplicare acele o mie de feluri de a o ține lângă tine și nu uita să-i mulțumești pentru simplu fapt că crede în tine și te iartă atunci când mai greșești.

Sunt o mie de feluri de a pierde o femeie, însă atât de puține de a o întoarce înapoi. Ai grijă să nu o pierzi – citat cu autor anonim