Sunt femei ca apa – ai nevoie de ele în fiecare zi. Sunt femei ca medicamentele – le cauți când ți-e greu. Sunt femei ca boala – ele singure te caută. Sunt femei ca magnetul – te atrag fără să vrei. Și sunt femei ca aerul – chiar și când nu le vezi, ele mereu sunt cu tine

Nu găsești o femeie care să semene cu alta. Nu găsești o femeie care să ofere cum oferă alta. Nu găsești două femei care să iubească la fel. Prin viața unui bărbat vor trece suficiente femei și va rămâne una singură. Cea care nu va fi ca celelalte. Cea care va iubi și va fi iubită. Cea care va înțelege și îl va schimba. Așa că dincolo de sentimente, de emoții și dorințe curtate pe la miez de noapte, sunt femei care vor trece și femei care vor rămâne. Mai reci sau mai calde. Mai simple sau mai nebune. Mai pentru o zi sau mai pentru totdeauna.

Sunt femei care motivează prin prezența lor starea bărbatului de atunci. Îl obligă să se ridice la același nivel cu așteptările ei. Îl pornește din loc, îi oferă viziunea unor zile mai frumoase, trăite în doi. Cât efort nu ar face pentru ele, el tot alături le-ar vrea. Pentru că îl provoacă, pentru că nu îl lasă moale, pentru că știu ce vor. De partea cealaltă sunt femei de ocazie. Femei care vor să fie de ocazie. Pe ele un bărbat le caută când îi e prea greu sau prea bine. Și genul ăstora de femei le place să liniștească sau să trezească nebunul din el. Așa, ca un medicament bun.

Sunt femei care vin singure. Fie că iubesc bărbatul sau bogatul din el, ele vin. Vin și rămân cât au motiv. Apoi pleacă să caute alte motive, alți bărbați, alți bani. Ele niciodată nu vor fi femei de ocazie, pentru că singure își vor crea ocazii. Ca și bărbații care dau de femei de care sunt atrași. Aceștia vor remarca la ele detalii aparent neînsemnate. O aluniță mică pe spate, un surâs pus pe colțul gurii, un gest făcut cu mâna, un picior pus peste alt picior. Și se vor îndrăgosti bărbații. Și vor fi răniți. Și vor lupta pentru dragostea lor sau vor pleca la alte femei mai disponibile. Până vor găsi o femeie, una singură dar care să facă cât toate. Pentru că va fi a lor. Pentru că o vor iubi. Ea va fi întrebarea la tot ce a fost înainte și răspunsul la tot ce va urma. Alături de așa femeie un bărbat se va simți împlinit și va căuta la rândul său să o facă fericită. O va iubi mai mult decât pe oricine. Îi va oferi mai mult decât oricui. Chiar și atunci când nu va fi cu el, îi va simți prezența. Pentru că va avea motive. Pentru că va fi femeia lui.

Sunt femei ca apa – ai nevoie de ele în fiecare zi. Sunt femei ca medicamentele – le cauți când ți-e greu. Sunt femei ca boala – ele singure te caută. Sunt femei ca magnetul – te atrag fără să vrei. Și sunt femei ca aerul – chiar și când nu le vezi, ele mereu sunt cu tine.