Sunt două mari greșeli în relații: să renunți la cele adevărate și să le păstrezi pe cele moarte

Ai îndrăznit să iubești cu adevărat și ai fost trădat. Totuși nu ai încetat să iubești. Nimic nu mai mergea, dar ai continuat să ții la celălalt și să încerci să păstrezi o relație de mult trecută. Te-ai forțat, ai luptat, ai iubit pentru doi și nu te-ai gândit niciun moment că nu e omul tău și nu e relația potrivită. Apoi te-a părăsit. Cu inima rănită, ai găsit un om bun.

S-a îndrăgostit de tine, te-a apreciat din prima clipă și ți-a demonstrat că e corect și sincer. Trăiai poate pentru prima oară în viață o iubire adevărată. Dar tu ai lăsat dragostea. Ai zis că nu e pentru tine și nu-ți dorești să iubești. Și ai greșit.

Și asta poate e cea mai mare greșeală a tuturor atunci când vine vorba de relații: vor să păstreze atunci când trebuie să renunțe și renunță în cel mai nepotrivit moment.

Nimic nu contează mai mult decât să înțelegi la timpul potrivit pe cine iubești și pe cine nu. Nimic nu contează mai mult decât să rupi relațiile bolnăvicioase și să te ții cu mâinile și cu dinții de relații în care totul merge perfect. S-ar putea să trăiești o dată în viață așa ceva. Este incorect să argumentezi indecizia sau suferința ta prin dorința de a mai schimba ceva.

Nu ai cum să suferi în relații potrivite și alături de oameni potriviți. Nu ai cum să fii fericită în relațiile unde nu există dorință, fundament, dragoste. Pierzi timp și pierzi propria fericire agățându-te de speranțe care nu se vor mai împlini.

Câștigi atașament și încredere crescând o relație bună. Până la urmă, totul depinde de tine și de omul de alături.

Și dacă celălalt e împotrivă, mai are vreun rost să fii tu pentru doi toată viața. Și dacă celălalt e trup și suflet pentru o relație frumoasă, de ce să te împotrivești?

Sunt două mari greșeli în relații: să renunți la cele adevărate și să le păstrezi pe cele moarte.