Sunt doar două zile pe an în care nu poți să iubești cu adevărat. Una este „Ieri” și cealaltă este „Mâine”. Iubește azi, iubește acum

Felul în care ai iubit ieri s-a consumat. Felul în care vei iubi mâine este incert. Niciodată nu vei putea repeta un sentiment, mai ales dacă a fost puternic și adevărat. Și niciodată nu vei putea să planifici o dragoste, fie ea și cea mai așteptată. Nu sunt astea oare argumente suficiente să iubești în prezent? Tu decizi cât de intensă poate fi o emoție și tu decizi pe cine să iubești. Diferența este dacă o vei face cu adevărat sau nu.

Iar o dragoste adevărată o poți simți și înțelege acum. Azi. Pentru că nu e suficient să păstrezi în tine o amintire și să spui că e dragoste și nu e suficient să planifici o fericire comună și să spui că e sentiment firesc. Nu e. Dragostea în starea ei absolută presupune și să construiești, să fii prezent, să susții, să ai încredere și să oferi în credere. Dragostea înseamnă să faci fericit pe cineva. Și oare când poți să faci toate astea mai bine dacă nu în prezent?

Azi. Azi să faci ceea ce nu ai reușit în trecut și ceea ce ți-ai planificat în viitor. Azi să iubești total. Azi să te dedici unui sentiment. Azi să lupți, azi să demonstrezi, azi să cucerești sau să redobândești. Azi să îmbrățișezi, să oferi un sărut, zece, o mie. Azi să lași de la tine pentru o dragoste comună. Azi să te implici. Azi să fii alături. Azi să iubești. Azi.

Sunt doar două zile pe an în care nu poți să iubești cu adevărat. Una este „Ieri” și cealaltă este „Mâine”. Iubește azi, iubește acum.

Foto: redamancilyt.com