Sunt chelner și pot face diferența dintre un bărbat adevărat și un nemernic după aceste 5 caracteristici

Nu e de mirare când se spune că chelnerii sunt psihologi cu experiență. Lucrăm în permanență cu oamenii și urmărim cupluri care vin zi de zi.

Astfel am învățat să fac diferența dintre un bărbat normal și un nemernic, după modul în care se comportă.

1. Nu este politicos cu chelnerii

Nu trebuie s-o facă doar pentru că nouă ne este plăcut. Da, treaba noastră este să-i întâmpinăm pe toți cu ospitalitate, pentru a le face seara plăcută. Iar dacă bărbatul de lângă tine nu poate fi politicos cu cei care încearcă să-l servească cât mai bine, nu va fi respectuos nici cu tine (mai ales dacă se comportă urât cu chelnerițele).

2. Se întinde pe scaun

Poți spune multe despre un om după postura sa. Iar dacă acesta se întinde pe scaun, pe canapea, fotoliu – pur și simplu nu te respectă. Nu are o postură demnă, ceea ce demonstrează că nu este interesat și nu este atent la ceea ce tu reprezinți.

3. Dacă poartă tricou și șlapi 

Înțeleg că nu ne putem îmbrăca mereu la patru ace, dar dacă întâlnirea voastră este într-o anumită locație, ar trebui să încerce să arate mai bine la fel cum, probabil, ai făcut-o și tu.

4. Se alintă la mâncare ca un copil mic

Nu este nimic în neregulă dacă este gurmand. Dar dacă ați ajuns la restaurant, iar opțiunea pe care voia s-o aleagă nu este în meniu, atunci ar trebui să se comporte absolut normal și să aleagă altceva. Dacă devine prea pretențios, atunci s-ar putea ca această trăsătură să nu fie specifică doar în acest domeniu.

5. Te invită într-o cafenea ieftină

Dacă este un străin în acel oraș, este un lucru pe care-l poți înțelege. Poate este locul lui preferat, dar asta vorbește multe despre el. Poate trăiește în apropiere, iar scopul său este să te amețească și să te ducă cât mai repede la el acasă.

Sursa :