Nu toți bărbații sunt la fel. Sunt bărbați – pietre și sunt bărbați – aripi

Nu toți bărbații sunt la fel. Mai mult, nu toți bărbații sunt la fel cu fiecare femeie. Se întâmplă ca un bărbat rece și indiferent să se îndrăgostească de ea, femeia visurilor lui și să uite într-o clipă de indiferență. Se întâmplă ca un bărbat bun să rănească o femeie și să nu-i pese de un trecut comun. Și totuși, dincolo de astea, există „bărbați – pietre” și „bărbați – aripi.”

Sunt bărbați care susțin o femeie și sunt bărbați care o pot ucide cu gesturi și cuvinte.  Sunt bărbați care motivează femeia să fie frumoasă și iubită și sunt bărbați care o înjosesc și o fac să se simtă cel mai nedorit om de pe pământ. Sunt bărbați care vor încuraja și bărbați care vor crede că femeia nu știe prea multe. Sunt bărbați care vor gândi pentru doi și vor căuta să păstreze femeia iubită, sunt bărbați care se cred prea buni pentru oricare dintre femei și pentru ei nu va conta dacă se despart azi sau mâine. Dintre toți, tu pe cine alegi?

Fii atentă și încearcă să cunoști un bărbat înainte de a i te oferi. Pentru că poți să suferi sau poți fi fericită alături de un bărbat și niciodată nu vei ști din prima ce te așteaptă. Unii vor profita și se vor folosi de bunătatea și dragostea ta, alții vor veni cu bunătatea lor să aibă grijă de tine. Unii vor fi corecți, alții falși. Unii vor iubi, alții vor dori și atât. Ai grijă cu cine ești. Ai grijă pe cine iubești. Ai grijă pentru cine trăiești.

Sunt bărbați – pietre, care te trag în jos și sunt bărbați – aripi, care te fac să zbori!