Sunt bărbați lângă care trăim. Sunt bărbați pentru care trăim. Și sunt bărbați, alături de care dacă te afli, înțelegi că începi să trăiești cu adevărat

Ei sunt puternici sau moi. Ei sunt grijulii sau indiferenți. Ei sunt pentru o poveste de dragoste sau pentru o poveste de viață. Ei cuceresc sau lasă. Ei oferă încredere sau dureri de cap. Ei susțin sau fug pe ușa din spate. Ei iubesc mult pe una singură sau puțin pe mai multe odată. Ei sutn de încredere sau buni de ignorat. Ei sunt bărbați. Ei sunt diferiți. Și noi, femeile, suntem diferite alături de ei.

Sunt bărbați lângă care trăim. Pur și simplu trăim. Ei nu provoacă, ei nu inspiră încredere. Au cucerit o dată și cred că ce au cucerit le aparține. Ei vin obosiți în relație și pleacă nemulțumiți. Se opresc la ușa ta ca la un hotel și de fiecare dată pleacă în grabă. Ei nu vor familie. Lângă așa bărbați trăim monoton și într-o zi ai impresia că ești la un azil de bătrâni.

Sunt bărbați pentru care trăim. Trăim nebunește, explosiv. Ei trezesc și cele mai ascunse emoții, ei te fac să te zbați ca peștele pe uscat, dar să te zbați. Să vrei. Să lupți. Ei vin în relație și posibil să nu mai plece niciodată din ea. Ei rămân în sufletul tău pentru totdeauna. Pentru că aici nu mai sunt ei, cât ești tu. Tu, dependentă. Tu, plânsă sau suferind. Tu, fericită și ținându-l de mână. Lângă așa bărbați trăim alert și într-o zi ai impresia că ești la o casă de nebuni.

Și sunt bărbați alături de care înțelegi că începi să trăiești cu adevărat. Nu știi nici tu cum va fi, când va fi, dar știi că așa bărbat te va iubi enorm și tu îl vei iubi la fel. Știi că alături de el viața nu va mai fi o problemă și lumea din jur nu va mai conta. El va fi cald și bun, om de încredere, suflet pereche. El nu te va forța și nici nu te va lăsa indiferentă. Tu, fericită, vei trăi fiecare îmbrățișare, fiecare sărut. Lângă așa bărbați trăim frumos și într-o zi vă veți vedea în căsuța voastră, împreună cu copiii voștri și nimic nu va conta mai mult decât voi.

Sunt bărbați lângă care trăim. Sunt bărbați pentru care trăim. Și sunt bărbați, alături de care dacă te afli, înțelegi că începi să trăiești cu adevărat. 

Foto: cnn.com