fb

Sunt bărbați cărora nu le ajunge o femeie într-o singură viață. Sunt bărbați cărora nu le ajunge o viață ca să iubească o singură femeie

Bărbatul iubește o femeie după cum se respectă. După cum a fost educat, cum înțelege că trebuie trăită viața și o relație, cum se implică și cum construiește. Și la fel de mult după câte și ce fel de femei a avut în viața lui. Toate experiențele, valorile și gândurile trăite de un bărbat se unesc în atitutdinea sa față de o femeie. De asta vor fi femei iubite și femei înjosite. Femei apreciate și femei îgnorate. Iar de aici și relații bune sau relații de umplutură. Pentru că până la urmă o femeie își urmează bărbatul, e mereu acolo, alături și împărtășește felul lui de a construi un viitor. În dependență de ce bărbat vor avea alături, unele femei vor aprecia, altele vor pleca și cele mai fericite vor rămâne.

Un bărbat pur și simplu nu poate nega valoarea unei femei. Și aportul femeii în dezvoltarea bărbatului alături de ea. Sunt femei care susțin. Femei care reproșează. Femei care merg cot la cot alături de bărbatul lor. Și femei care se vor păstrate ca un dar prețios. De aici vei găsi bărbați hotărâți dar dezamăgiți. Fără experiență dar susținuți. Puternici dar slăbiți de reproșuri. Fără prea multe dar iubiți. La rândul său, un bărbat va trata o femeie după felul în care a fost într-o relație sau alta, deci după cum femeia l-a schimbat. Da, o femeie schimbă un bărbat, cum un bărbat schimbă o femeie. Și toate aprecierile, modul bărbatului de a percepe o femeie și o relație se pornesc de aici, indiferent câte principii și legi nu ar avea la început. Așa că bărbații care vor spune că toate femeile vor numai bani au dat de femei materialiste. Bărbații care vor iubi frumos o femeie au fost educați de o femeie la fel de frumoasă și au avut parte de relații fericite, cu lecții bune din fiecare. Bărbații care vor reproșa multe femeilor probabil au dat de una care făcea la fel. Pentru că până la urmă, fiecare femeie lasă o parte din ea în inima și amintirile unui bărbat și fiecare bărbat va însemna ceva pentru o femeie. Sau nu va însemna nimic.

Un bărbat mereu va iubi. Felul în care va iubi se va reflecta asupra relației și a femeii care e alături de el. De asta vor fi femei fericite și nefericite. Și bărbați împliniți și neîmpliniți. Cele fericite și cei împliniți vor trăi împreună o poveste frumoasă de dragoste, care poate dura și-o viață. Restul vor căuta, vor încerca să potrivească omul de lângă cu cerințele și profilul omului format după alte relații. Unii bărbați vor căuta o viață, încetând să o facă doar dacă vor da de omul potrivit. Unii nu vor înceta niciodată goana după fericire. Unii se vor liniști din prima, găsindu-și jumătatea și profitând de fiecare zi pentru a-i oferi toată dragostea. Ei vor fi fericiții acestei lumi. Totul până la urmă are gradul său de reciprocitate. După cât iubești, cât înțelegi și cât lupți, asta și vei avea atunci când vei calcula ce ai reușit și ce nu ca bărbat.

Sunt bărbați cărora nu le ajunge o femeie într-o singură viață. Sunt bărbați cărora nu le ajunge o viață ca să iubească o singură femeie