Sunt bărbaţi care vorbesc şi vorbesc şi vorbesc. Şi sunt bărbaţi care iau situaţia sub control şi te fac fericită

Bărbații sunt diferiți. Femeile la fel. Bărbații nu iubesc în aceeași măsură. Nici femeile. Doar că fericirea unei femei în mare parte va depinde de atitudinea unui bărbat. Pentru că până la urmă o femeie fie va da de un bărbat indiferent, fie de unul responsabil. Respectiv fie va suferi, fie va fi fericită. Sunt bărbați diferiți și diferite sunt femeile alături de ei.

Nu cuvintele fac pe bărbați de apreciat. Nu cuvintele îi fac să aibă alături femei frumoase și relații pe măsură. Vorbele sunt pentru a confirma că iubești, că vrei să faci fericit, că vrei să construiești. După vorbe, iubești și faci fericit și construiești. Dacă nu, devii inversul unui om de încredere. Iar unde nu este încredere, este reproș. Nemulțumire. Și cel mai rău, dezamăgire. Dacă un bărbat ajunge să-și dezamăgească femeia o dată, a doua oară, a treia, mult probabil în scurt timp va găsi alt bărbat lângă acea femeie.

Sunt bărbați care vorbesc și vorbesc. Apoi comentează despre ce au vorbit. Apoi promit multe. Apoi se scuză sau și mai rău, reproșează că li se cere prea mult, deși tot ei au promis. Apoi dezamăgesc. Regula e simplă: ceea ce un bărbat spune, face. Sau dacă el nu reșește să-și respecte promisiunile, cum să-l mai respecte femeia de alături? În dragoste vine o zi când cuvintele trec pe locul doi și atunci va trebui să demonstrezi ceva. Să arăți că femeii de lângă îi va fi bine în viitor alături de tine. Să oferi încredere în mod practic, ajutând, rezolvând, susținând. Să oferi unei femei stabilitate. Siguranța că lângă tine nu se va pierde și că peste ani buni tot aici îi va fi cald și bine. Firește că lângă așa bărbat o femeie va construi și ea, va ajuta și ea, va iubi și ea.

Bărbații care nu înțeleg că relația odată ce avansează are nevoie de mai mult, probabil nu au ajuns la vârsta când să înțeleagă asta. Pentru că femeia aici nu are treabă. Nu femeia trebuie să convingă un bărbat să facă ceva sau să ia decizii sau să fie stâlpul familiei. Bărbatul singur trebuie să înțeleagă asta. Da, trebuie. De altfel se ajunge la ceartă în fiecare zi, la reproșuri și comparații și cine are nevoie de ele într-o relație? Cel puțin nu în cazul dat. Sunt momente când anume trebuie să vorbești. Să-ți spui părerea ca bărbat. Să susții cu vorbele. Dar nu atunci când trebuie să faci. Să acționezi. De asta o femeie mereu va rămâne lângă un bărbat care-i oferă stabilitate și siguranță. Fie și să iubească la început, dacă un bărbat nu-i va fi alături, ea va pleca. Sau va rămâne și va suferi. Sau va părea că cere prea mult. Dar dacă el ar fi fost corect, ea nu ar fi cerut niciodată nimic.

Sunt bărbaţi care vorbesc şi vorbesc şi vorbesc. Şi sunt bărbaţi care iau situaţia sub control şi te fac fericită.