Sunt bărbaţi care înşeală, dar sunt și femei care procedează la fel. Și totuși, de ce?

Sunt bărbaţi care înşeală, dar sunt și femei care procedează la fel. Femeia minte, trădează şi dezamăgeşte doar atunci când oboseşte să mai lupte, când nu se mai simte iubită de omul ei. Nu se aruncă în braţele altuia doar ca să-şi satisfacă dorinţele sexuale. Nu! Ea își alege alt bărbat când acesta îi oferă ceea ce îi lipseşte. Nu bani, nu haine de firma, nu călătorii. Nu! E vorba de iubire, atentie. Se înrâmplă asta când bărbatul căruia i s-a daruit o viaţă a uitat de ea. A uitat să o sărute, să-i spună ,,Bună Dimineaţa”, să-i ofere o floare, să-i spuna că e frumoasă şi e doar a lui. A uitat de ei!

Iar ea luptă. Îi vorbește despre suferința ei. Îl roaga să fie ca altădată, atent, grijuliu, iubitor. El însă e indiferent. E imun la tristețea ei. Atunci ea se resemnează și se lasă iubită de altcineva, care ştie cum. Cine e vinovatul atunci: el sau ea? El că a fost cu mintea în altă parte, preocupat cu alte lucruri? Sau ea că a renunţat şi i-a fost frică să-i spuna ,,Adio, dar te părăsesc, plec pe un alt drum să-mi găsesc pe cel ce mă va asculta şi iubi, deoarece tu nu te mai implici şi am sufletul rănit.” Cine e vinovat?

Bărbaţi, iubiţi femeile iubitoare. Femeile care ar merge cu voi oriunde. Care nu vă lasă la greu şi luptă pentru voi. Femeile sincere, care nu stau alături doar pentru bani. Femeile demne care ştiu să iubească. Nu le lăsaţi să plece. Astfel de femei în zilele noastre sunt tot mai puţine şi sunt căutate de alţii. Nu uitaţi, femeia de lângă voi e depedentă de iubirea şi atenţia voastră.

Cu drag, Mary!

Foto: hi5.com