Sunt atât de fericită. Fericită fără tine

Sunt atât de fericită. Fericită fără tine. Diminețele de vară nu mai sunt reci, iar curcubeul e mai frumos. Cerul de pe strada mea e senin. Nu mai plâng și nu mai sufăr. Și să știi că nu sunt nebună, am cunoscut oameni care se bucură de lucruri mărunte, oameni care nu pun preț doar pe bani. Oameni care iubesc sincer, care nu profită, nu se folosesc de suflete nevinovate. Oameni care știu să respecte, nu le place minciuna, bârfa, critica.

Mai sunt nebuni ca mine, iar acest lucru mă face să fiu optimistă. Datorită lor lumea e mai frumoasă. Sunt fericită, pentru că nu are cine să-mi spună că sunt o copilă naivă. Acum mi se spune că sunt un om bun. Sunt fericită, pentru că ofer tot ce am mai bun și nu primesc reproșuri, dar îmbrățișări, mulțumiri. Sunt fericită, pentru că lupt pentru fericirea altora, iar ei nu sunt indiferenți, acești oameni mă inundă cu iubirea lor sinceră. Sunt fericită, pentru că fac ceea ce-mi place, nu ești tu ca să mă descurajezi. Sunt fericită, pentru că nu are cine să fie indiferent și rece.

Sunt fericită, pentru că acum pot să fiu eu, cea naturală. Sunt fericită, pentru că acum nimeni nu vrea să ma schimbe. Sunt fericită, pentru că acum plâng cu lacrimi de fericire, dragul meu. Înțelegi? Sunt fericită, pentru că nu mai faci parte din viața mea. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să plec, că ai fost indiferent și rece. Îți mulțumesc că nu m-ai iubit și nu m-ai făcut fericită. Pentru că așa știu să prețuiesc oamenii care mă vor fericită. Multe vei avea în patul tău, dar eu voi fi unica care am fost în inima și în sufletul tău. Cea care te-a dorit fericit. Cea care a fost sinceră și iubitoare.

Cu drag, Mary!