Sunt așa oameni lângă care vrei să fii TU

Sunt oameni lângă care nu-ți este frică să faci și cele mai trăsnite fapte. Care te ajută să treci peste propriile limite, să te regăsești, să te asculți. Îți dau curajul să îți realizezi visurile și dorințele amânate de mult timp. Trezesc omul din tine, omul plin de viață și optimism.

Sunt oameni lângă care te simți natural și liber. Cu ei poți vorbe despre orice. Despre viață, iubire, filozofie, politică sau psihologie. Îți dau  poftă de viață și îți deschid ochii, începi să vezi extraordinarul din jur.

Sunt oameni alături de care ești gata să pleci oriunde. Știi că sunt gata să treacă peste orice de dragul vostru. Și nu te vor lăsa niciodată la greu, nu te vor dezamăgi. Te vor iubi cel mai frumos. Te vor îmbrățișa și îți vor oferi protecția lor.

Sunt oameni care nu uită de  tine. Te apelează ca să afle dacă ești bine și să-ți spună că le-a fost dor, că nu uită de tine și îți vor binele, te vor un om fericit și împlinit.

Sunt așa oameni lângă care vrei să fii TU.  Tu, omul cu o mulțime de vise. Tu, acel om cu defecte și cu calități. Omul care se mai simte în suflet un copil. Tu, acea persoană nebună de dragoste. Acel om care a trăit multe lecții și nu mai vrea să facă aceleași greșeli. Iar ei îți permit să fii Tu. Nu vor să te schimbe, nu te vor altfel. Te apreciază pentru ceea ce faci, pentru zilele în care le aduci soarele în casă. Te iubesc, fiindcă așa simt și nu caută motive. Lângă ei te descoperi, te regăsești, te ierți și prinzi curaj. Lângă ei te simți natural și iubit.

Pentru simplu fapt că te acceptă așa cum ești, că nu cer nimic în schimb, că nu se folosesc de sentimentele tale, că te ascultă, că te surprind frumos, oferă-le timpul tău liber. Ai grijă de ei și nu-i pierde. Sunt mulți oameni cu care îți petereci timpul, dar cu foarte puțini te simți în pielea ta. Iubește-i și dăruiește-le ce ai tu mai bun, la fel cum o fac ei. Fii recunoscător pentru tot și consinderă-te un norocos fiindcă îi ai în viața ta.