Sun-o. Scrie-i. Spune-i că-ți pare rău. Nu lăsa o ceartă banală să distrugă tot

Sun-o atunci când între voi s-au ivit neînțelegeri. Treci peste orgoliu și mândrie. Fii bărbatul înțelept și inteligent, nu un băiețaș căruia nu-i pasă ce simte omul care l-a ales și-l iubește. Atât timp cât ții la relația voastră și dorești ca între voi să fie mult mai mult, demonstrează prin fapte că-ți pasă, că nu te sperie niște conflicte prostești.

Scrie-i. Sunt gânduri și sentimente pe care nu mereu le spui, nu ai curajul sau crezi că nu e momentul potrivit. Vine ziua când ar trebui să-ți recunoști greșelile, să-i scrii ceea simți și să-i arăți că-ți pasă, că o crezi importantă în viața ta. Iubirea se compară cu sinceritatea, iertarea și răbdarea. Fii iubitor, sincer și răbdător.

Spune-i că-ți pare rău. Spune-i ce așteptări și supărări ai, despre fricile pe care le ascunzi în adâncurile sufletului. Spune-i că vrei să te trezești în fiecare dimineață de la săruturilor pătimașe pe care ți le dă pe frunte. Cere-ți iertare pentru toate lacunele, pentru toate zilele în care nu ți-ai făcut timp pentru ea. Oferă-i încrederea că te vei corecta și vei deveni cea mai bună versiune a ta. Demonstrează-i că-ți pasă de ea și de relația voastră.

Nu lăsa o ceartă banală să distrugă totul. Nu lăsa ca rutina și lumea să vă separe. Nu prefera tăcerea și  indiferența. Nu te preface că nu-ți pasă, că nu mai simți aceleași emoții. Ia-o în brațe, ascult-o, înțelege-o. Amintește-ți de acea zi în care ai zărit-o din întâmplare și ți-ai dat seama că e a ta, ți-ai promis că nu o vei lăsa să plece. De ce acum ai ceda, l-ai lăsa pe altul să o facă fericită? Fă-o tu, pentru că o iubești, pentru că vă iubiți. Fiți unul pentru celălalt. Restul nu contează atât timp cât știți să comunicați și să rezolvați în doi fiecare ceartă care apare în unele momente mai tensionate.

Sun-o. Scrie-i. Spune-i că-ți pare rău. Nu lăsa o ceartă banală să distrugă tot!