Succesul în dragoste e atunci când treci de la o relaţie nereuşită la alta fără să pierzi speranţa. Şi într-un final găseşti omul potrivit

Crezi că tuturor le este dat să găsească din prima omul potrivit? Nu crezi că toți și-ar dori asta? Crezi că lumea nu ar fi mai fericită știind deja că undeva neapărat așteaptă omul drag? Firește că ar fi mai fericită. Dar asta nu se întâmplă decât foarte rar. Uneori trebuie să treci prin relații care-ți vor sfârteca inima și te vor face să pierzi dorința de a mai iubi. Dar dacă ești corect, sincer și hotărât să trăiești o dragoste adevărată, dacă vei reuși să rămâi la fel de iubitor și încrezător în sentimentele pe care le ai, dacă vei fi deschis să o iei de la capăt, nebun de viață și convins că dragostea există, atunci, până la urmă, neapărat vei da de ea. Vei da de dragostea adevărată și de omul tău.

Cei care au reușit să nu cadă în capcana unui refuz vor cunoaște și acceptarea. Cei care au îndrăznit să treacă peste cei trufași și indiferenți în dragoste vor trăi și fericirea adevărată. Cei care au continuat să spere, chiar dacă erau în cel mai dificil moment al vieții, vor fi iubiți. Pentru că dragoste există pentru fiecare, doar că nu poate fi găsită de toți în același timp. Și poți să speri și să suferi, poți să cauți și să nu găsești, poți să te zbați și să nu mai știi unde să fugi, poți să fii indecis, dar dacă în inima ta mai e sinceritate și dragoste, fii sigur că vei găsi ceea ce ți se potrivește. Și vei fi împăcat cu tine atunci. Și vei avea motive de împlinire. Trebuie uneori doar să aștepți. Trebuie uneori doar să ai speranță.

Succesul în dragoste e atunci când treci de la o relaţie nereuşită la alta fără să pierzi speranţa. Şi într-un final găseşti omul potrivit.

Foto: aramgozar.ir