fb

Subconștientul tău are o putere mai mare decât crezi!

E demonstrat că anume subconștientul este cel care răspunde de transpunerea activității mintale în realitate, fără ca noi să ne dăm seama de acest proces. De aceea, avem mult mai multe oportunități de a ne schimba viața cu puțin efort decât credem.

Cum putem face acest lucru? Reprogramându-ne subconștientul! 

Dacă izbutim să ne orientăm subconștientul spre rezultate premeditate, atunci vom putea avea succes în toate aspectele vieții, fără a depune un efort suprauman. Iată o tehnică eficientă în acest sens:

,,Niciodată nu vă culcați să dormiți, fără a-i cere ceva subconștientului” – Thomas Edison

Dacă aveți nevoie de succes, atunci trebuie să vă intre în obișnuință să vă faceți o listă fie pe foaie, fie în gând, cu toate planurile și prioritățile pe care trebuie să le faceți pentru ziua următoare, dar și pentru o perioadă mai îndelungată. În procesul scrierii, subconștientul vostru va începe analiza acestor idei, iar ulterior le va aplica treptat în practică.

Într-un interviu recent, Josh Waitzkin, șahistul de renume mondial, s-a confesat că nu există nicio obișnuință mai toxică decât verificarea rețelelor de socializare în primele 15 minute după trezire.

În realitate, e mult mai eficient să ne concentrăm pe expulzarea energiei psihologice decât pe primirea ei, din motiv că anume în primele ore după trezire ne aflăm în etapa intelectuală cea mai creativă a zilei. De aceea, e îndeosebi de bine să ne analizăm planurile pentru viitor anume de dimineață.

După o perioadă scurtă veți observa cum toate deciziile vor fi cuprinse de o motivație și o creativitate impresionantă. 

Și firește că nu trebuie să uităm nici de gândurile care ne bântuie creierul pe parcursul întregii zile, căci anume ele se transformă ulterior în convingeri, care, odată ce sunt pe deplin conștientizate, trec în subconștient și încep să ne dicteze, în măsură absolută, toate acțiunile.

Source :

cluber