„Știu că ești grăbit, mereu ești, dar ia-ți timp să citești tot… E despre tine”

Știu că ești grăbit, mereu ești, dar ia-ți timp să citești tot… E despre tine.

M-am trezit azi-dimineață când tu deja îți luai cămașa pe tine. Mișunai încet prin dormitor, să nu mă trezești…

Îmi plac mult ritualurile tale. Mă uit după tine prin casă, cu ochii mari și groază să mă ridic din pat. Aici miroase a tine și îmi place tare.

Tricou, cămașă, jeanși, curea… Ah, unde-s șosetele alea colorate?! 🙂

Îmi place să te privesc de la distanță, când tu crezi că-s încă sub plapumă, dar de fapt stau în geam și mă uit cum pleacă mașina din parcare.

Ești în jocul tău, ca un războinic ce se pregătește de antrenamentul pentru luptă, doar că armele tale sunt un laptop și câteva gadgeturi cu un măr ca siglă.

Îmi place să îmi închipui ședințele de la birou, acolo unde îți afișezi inteligența ce mă atrage pe mine atât de tare. Și gesturile tale, modul în care îți explici ideile și expui viziunea ta oamenilor ce te ascultă.

Da, ador și zâmbetul ăsta, de-l folosești ca încheiere la final de ședințe, fie că-i la muncă sau acasă, când negociem cine spală vasele.

Îmi imaginez cum ieși din sala de ședințe și mă suni să-mi spui cum a fost. Vorbești așa de repede uneori! Nu-nțeleg nimic, dar pari bucuros și asa îmi umpli inima de bucurie și mie. Succesul tău e mândria mea, să știi.

Știi ce-mi mai place? Când vii să mă iei de la birou, când mă uit la ceas și mai sunt câteva minute, și îmi pregătesc în minte lista de cumpărături, în timp ce îmi pun puțin ruj pe buze și fug să îmi adun lucrurile și mă uit pe geam, să văd dac-ai ajuns.

Abia aștept să te văd! Și liftul parcă stă, of! Când îți văd ochii mă topesc și dispare senzația de dor, îmi pun palma în mâna ta și se potrivesc la fix.

Ți-am zis vreodată că-mi plac încheieturile mâinilor tale? Îmi plac! Suficient de masculine să exprime puterea brațelor tale, suficient de fine încât să porți cele mai potrivite accesorii.

Ajungem acasă împreună și-acum începe alt ritual. Ăsta-mi place și mai mult! E cel în care renunți la haine și pot să-ți văd trupul așa cum e el: desenat parca, fiecare linie a trunchiului, fiecare cicatrice – dovada rebelului din tine, fiecare mușchi și tatuajul…

Tatuajul tău e jucăria mea preferată, fie că îi refac conturul cu unghiile, ușor apăsat, să simți; fie că vreau să te fac al meu și îmi pun buzele pe el, să văd cum ți se face “pielea de găină”, de poftă. Știi că-mi place să ma joc! 🙂

Știi ce-mi mai place? Să mă faci a ta înainte să adormim. Să îmi văd bărbatul, pe tine, în starea ta cea mai frumoasă, în care reușești să mă faci să mă simt femeie, completă, dorită… De-ai putea să te vezi prin ochii mei, ai înțelege de ce te iubesc.

Noapte bună, dragul meu…

Semnat: Anonim