Ştiu că e prea târziu, dar vreau să-ți mulțumesc pentru că te-ai bucurat de ziua când m-am născut

Dragul meu bunel. Ştiu că e prea târziu, dar vreau să-ți mulțumesc pentru că te-ai bucurat de ziua când m-am născut. Îți mulțumesc că nu ai uitat niciodată de mine şi m-ai ajutat la greu. Îți mulțumesc pentru sfaturi, pentru că uneori m-ai certat și chiar dacă eu mă supăram, recunosc tu aveai dreptate.

Îți mulțumesc pentru că mergeai cu mine la plimbare prin pădure şi-mi arătai cele mai frumoase locuri. Îți mulțumesc că-mi aduceai apă de la izvor, ştiai că-mi place. Îți mulțumesc că-mi culegeai cireşe. Îți mulțumesc pentru iubirea şi grija care mi-ai oferit-o. Îți duc dorul. Am plâns când te-am pierdut.

Ştiu că tu eşti îngerul meu ce mă veghează. Dacă ai fi în viață ți-aş săruta mâinele, dar îți sărut mormântul. Îmi pare rău că nu ți-am spus mai des „mulțumesc” şi „te iubesc”. Te păstrez în amintirea mea cu drag și când mi-e greu mă gândesc la povețile tale de bine.

Vă rog, nu uitați de cei dragi vouă, nu uitați să-i vizitați, să le spuneți că îi iubiți. Nu lăsați pe mâine. Mâine ar putea fi prea târziu.

Cu drag, Mary!