fb

Stilul îți poate spune multe lucruri despre caracterul tău. Alege rochia care te reprezintă!

Alegându-şi o rochie, femeia mereu se lasă ghidată de anumiţi factori. Primul şi cel mai evident ţine de tendinţele modei, dar şi factorul care ne îndeamnă în mod subconştient nu este mai puţin important. Femeia are tendinţa să aleagă acea haină care se combină armonios cu starea sa lăuntrică.

Oare e posibil să determini caracterul unei persoane analizându-i vestimentaţia? Uite că da. Mai jos vei observa câteva modele de rochii. Alege-o pe cea care ţi-a captat privirea şi care ţi se potriveşte după stil.

 

Rezultatele:

1. Firea romantică. Eşti omul care tinde să îi idealizeze pe cei din jur. Mereu încerci să găseşti frumosul în fiecare încercând să eviţi viciile şi trăsăturile negative ale lor.

Eşti o persoană tandră şi tacticoasă, cunoşti perfect metodele pentru a găsi echilibrul necesar. Oamenii, pur şi simplu, te adoră.

2. Îmbrăcată la 4 ace. Această sintagmă te caracterizează întocmai. Chiar şi în cele mai incomode situaţii ai dorinţa de a arăta fără cusur. Vestimentaţia ta îţi caracterizează pe deplin spiritul.

Totodată, ai tendinţa să-ți plasezi propria viaţă în cea mai bună lumină, evitând discuţiile despre eşecuri.

3. Necunoscuta misterioasă. Dacă am menţionat mai sus că omul poate fi uşor descris conform hainelor sale, tu mai curând eşti o excepţie.

Întreaga ta personalitate este cuprinsă de taină. Eşti imprevizibilă, în asta şi constă farmecul tău.

4. Regina balului. Nu poţi rezista nici o zi fără complimente. Adori să fii în centrul atenţiei. Cu părere de rău, nu te descurci cu brio atunci când vine vorba de critică la adresa ta. Uneori tinzi să te supraapreciezi.

5. Soarele familiei. Familia înseamnă totul. Pentru oamenii dragi eşti gată să cedezi oricând. Egoismul este ceva care nu ţi se atribuie deloc. Din păcate, adesea uiţi de propriile dorinţe şi aspiraţii spre folosul celor iubiţi.

Source :

bomba