fb

Știi să te faci remarcată? Iată câteva mici secrete din arta de de a flirta

Deși pentru multe persoane abilitatea de a flirta constituie ceva natural, instinctiv și spontan, există și acea categorie de oameni complet pe dinafara la acest capitol.

Nimic mai descumpănitor pentru o femeie care nu este pur și simplu capabilă să se faca remarcată! Petrecerile la care așteaptă îndelung să aprindă scânteia unui flirt sunt de fiecare dată serbede și dezamăgitoare, ca o sticlă de coca-cola lăsată cu capacul desfăcut.

Flirtul nu este însă o cochetărie inutilă și de prost gust, ci are rolul său în societate: ajută la „dezghețarea apelor” în momente tensionate, e distractiv și poate deveni chiar un mod inteligent de a comunica mesaje cu greutate interlocutorilor, fără riscul unei explozii de proteste.

Istoria e plină de cazuri în care s-au evitat războaie grație abilității unor femei deosebite de a flirta la momentul potrivit cu bărbatul potrivit, dar și de reversul acestei medalii: episoade dramatice care izbucnesc din pricina unor flirturi neinspirate.

Aceasta dovedește că flirtul în sine e un soi de cuțit cu două tăișuri și că e înțelept să urmăm sfaturile specialiștilor în cazul în care intenționăm să ne avântăm pe teritoriul sau fără să fim pregătiți pentru consecințe.

Mici secrete pentru a te face remarcata fără să riști nimic

Ochiul uman este astfel programat încât să acorde atenție cu precădere mișcării, așadar o mișcare cochetă poate constitui un bun început – clătinarea capului pentru a-ți aranja părul pe spate sau balansarea unei gambe incrucișate, de pildă.

Gestul are nevoie de o doză bună de încredere, astfel încât să poată transmită semnalul feminității tale, al faptului că ești plină de viață și senzualitate. Limbajul trupului tău va atrage privirile bărbaților chiar dacă sunt însoțiți de o altă.

Selecția potențialilor tăi parteneri este pasul următor: caută cu privirea reprezentanții sexului opus care fac exact ce faci tu, plasându-se într-un loc vizibil, unde pot fi remarcați cu ușurință și încearcă să capteze interesul eventualelor spectatoare.

Bărbații se tem de eșec în cazul în care abordează o femeie necunoscută, așadar au nevoie de o mică încurajare pentru a se apropia: privește în ochii bărbatului care te intereseaza și dăruiește-i un zâmbet discret.

Dăcă ți se răspunde cu un contact vizual prelungit, prefă-te că scapi ceva pe jos și după ce culegi obiectul de la picioarele tale, verifică dacă te afli încă sub observație. În cazul în care te privește insistent, zâmbește din nou și lasă-ți privirea în jos: acesta este un soi de chemare irezistibilă, la care se raspunde negreșit.

Dacă nu se apropie în aproximativ 15 secunde, probabil ca are nevoie de o nouă încurajare, așadar pregătește-te să lansezi un nou zâmbet cuceritor.

Source :

unadonna