Știi ce vreau? Vreau să trăiesc cu el. Să facem împreună mâncare. Să mă trezesc de la săruturile lui. Să facem duș împreună. Să facem schimb de gânduri. Să ascultăm aceeași muzică și să ne susținem. Iar cel mai mult vreau ca el să existe

Fericirea e starea care te face să vezi viața cu alți ochi. E cheia către succes și secretul împăcării sufletești. E și mai frumos să trăiești fericirea în doi. Starea asta noi o numim dragoste și e cu mult mai puternică când se simte firesc. O femeie poate fi fericită și în libertatea ei, dar numai alături de un bărbat va găsi potrivit să împartă din fericire. La fel și un bărbat. De asta ea va visa să se trezească într-o zi cu săruturile lui și el va dori să știe că un om drag se gândește la el. Nu poți să te detașezi de dorința de a-ți găsi sufletul pereche, pentru că asta și înseamnă să dai sens vieții. Asta înseamnă să trăiești.

Ea, cât de rebelă și independentă nu ar fi, tot în brațele lui devine mică și cuminte. El poate fi oricine: un afacerist, fotbalist sau inginer. Un bărbat cu mușchi sau unul căruia îi place să citească. Un tânăr sau un bărbat trecut prin viață. Ea se va îndrăgosti de el și nu de statutul lui. Ea își va imagina primul lor sărut și cum își fac planuri împreună. Când momentele astea vor deveni realitate, ea va găsi potrivit să iubească puternic. Se va oferi celui de alături. Își va completa lumea cu lumea lui. Și asta va fi reciproc. Și abia atunci, într-o seară frumoasă de toamnă, ea îi va spune că e fericită. Și va fi.

E visul oricărei femei să-și trăiască viața alături de un bărbat corect și să întâmpine bătrânețea în doi, ținându-se de mână. E firesc să vrea să treacă prin fiecare moment al unei relații fericite. Femeia e doritoare de emoții sincere și de sentimente profunde. Ea e simplă și complicată, cu experiență sau cu mai puțină, rece sau mai caldă, visătoare sau mai realistă, dar cu același gând și scop: să știe într-o zi că-l are pe el, bărbatul vieții ei. Ea vrea să simtă căldura cuvintelor lui și a îmbrățișărilor sale. Ea vrea să știe dragostea. Și că bărbatul ăsta o iubește la fel de mult.Și că el e omul ei. Nu e atât de mult și totuși e totul.

Știi ce vreau? Vreau să trăiesc cu el. Să facem împreună mâncare. Să mă trezesc de la săruturile lui. Să facem duș împreună. Să facem schimb de gânduri. Să ascultăm aceeași muzică și să ne susținem. Iar cel mai mult vreau ca el să existe.