Știi că azi am fost frumoasă? Azi am fost frumoasă, iubitul meu, dar tu nu m-ai văzut . Azi mi-a fost soare în suflet dar mi-ai fost și tu

Ea este Livia. Ea vrea să transmită câteva gânduri pentru un om care a fugit, mult prea laș, cu toate că i-a dat și luna. Ideea este că 6 luni nu au ajutat-o să îl uite dar cu toate astea nu trece zi fără să se roage să îl aștepte cineva acolo, cum o făceam și ea, pe vremuri.

,,Sunt seri in care miroase a parfumul tau la mine in dormitor, chiar daca tu nu am mai fost pe strada mea de cel putin 1 an . Sunt seri in care cred ca te-am uitat . Seri in care simt ca sufletul meu este mai usor . Seri in care iti duc dorul si mereu ma gandesc daca si tu mi-l duci pe-al meu . Dimineti in care credeam ca te-am uitat , dar miroase a caldura si a tine .

Stii ca azi am fost frumoasa ? Astazi am fost frumoasa iubitul meu, dar tu nu m-ai vazut . Azi mi-a fost soare in suflet dar mi-ai fost si tu. M-as fi trezit langa tine si te-as fi cuprins in brate , asa cum o faceam cand imi era frig. Azi mi-a fost frig. Tu unde ai fost azi ? Te-ai imbracat bine ? Mai tii minte cand te plimbai prin mintea mea ? O faci si acum sa stii , doar ca am incetat sa o mai arat . Mereu stai pe aceeasi banca, banca noastra. Te iubesc mult dar cred ca a venit timpul sa incep sa ma iubesc si pe mine , nu crezi ? Eu te-as mai iubii o data , doar ca imi vine greu sa te stiu plecat . Mai stii ca ne-am promis luna ? Nu mi-ai dat nici macar stelele …

Eu am cules aseara 8 pentru tine . 7 pentru ca era ziua noastra si una sa o ai pe drum , in caz ca ti se face intuneric . Sa dormi bine , macar tu , ca eu m-am invatat sa n-o mai fac . Ca te visez mereu , si ma obosesti . Ai grija de mine , acolo in sufletul tau . Ca eu mereu am de tine in al meu . Vei fii mereu “al meu din briza mării” cum și eu știu că voi rămane acolo . Ai grija de tine leule . Pentru că ai ales să ai singur grijă de tine.

Sper ca viata sa fie blanda cu tine pentru ca acum eu nu mai pot avea grija de tine , cum o faceam altadata . Imi lipseste glasul tau bland , mereu ai fost un mare sprijin pentru mine , cu toate ca viata ne-a dat incercari la amandoi. Imi doresc pentru tine tot soarele din lumea asta draga B., sa ai parte de un ocean de lumina care sa te vegheze si sa stii ca mereu , orice s-ar intampla , nu iti pot purta ranchiuna. Esti parte din inima mea si mereu ai sa ramai acolo.

Te iubesc , mereu am facut-o. Mereu o sa o fac. Ai grija de noi , macar acolo in amintiri . Poate ca in povestea nostra nu ne-am iubit . 3 ani jumatate mai mult ne-am complicat . Dar mi-a placut sa ma complic cu tine . A ta , L. Sa ai o zi de 7 plină de stele .”

Așa a fost să fie. Uneori așa e să fie. Restul nu e decât trecut, sau poveste, sau viață, sau experiență. Restul rămâne în suflet. De ce să deranjezi ceea ce e în suflet? 🙂

Foto: upsocl.com