fb

Steve Harvey: „Iată cele 3 indicii care îți vor demonstra că ești într-o relație cu bărbatul perfect!”

Da, există diferiți bărbați și firește că fiece femeie are preferințele ei, în acest sens, dar dacă ar fi să mă gândesc la un bărbat, alături de care m-aș simți fericită, atunci, cu siguranță, aș alege acest gen de bărbați!

Îmi place să definesc acest tip de bărbați prin 3 cuvinte:

  1. Afirmare;
  2. Grijă;
  3. Protecție

Probabil că el nu va merge cu tine la cumpărături și nu te va ajuta să-ți alegi rochia perfectă ore în șir, dar oride câte ori vei avea un eveniment important el îți va fi alături, îți va strânge mâna și-ți va spune că te iubește și că are încredere în tine. (Afirmarea)

Probabil că el nu va sta non-stop acasă lângă tine, atunci când ești bolnavă, ținându-te de mână ca și cum ți-ai fi trăit ultimele zile.

Dar el, fără îndoială, îți va verifica toate recetele prescrise de medic, îți va pregăti supă caldă și se va asigura că ai toate codițiile, pentru a te însănătoși cât mai curând. (Grija)

Probabil că nu va fi prea încântat când îl vei ruga să spele vase, să schimbe scutece sau să-ți facă masaj la picioare, după ce a avut o zi grea de muncă și e supraobosit. Dar el cu siguranță nu va permite nimănui și niciodată să te ofenseze sau să-ți provoace durere. (Protecția)

Dacă partenerul tău face aceste lucruri, atunci, crede-mă, ești extrem de fericită!

Extras din cartea „Act like a lady, think like a man” de Steve Harvey

Source :

moimozg