Starea de liniște interioară poate influența decisiv karma unei femei!

Starea de liniște și de împlinire – sunt cele mai importante resurse pentru o femeie. Din ele poți să creezi, să vindeci, să susții și să înțelegi adevăratul sens al lucrurilor.

Atunci când o femeie este liniștită sufletește, ea primește acces la resursele ai necunoscute de transofrmare a realității. Oare ce poate fi mai plin de fericire, decât să știi că ești la locul și în momentul potrivit, că toate lucrurile merg corect, că alături este omul de care ai nevoie? Este o stare uimitoare.

Din păcate, multe femei sunt mereu agitate, le este frică, simt furie și chiar ură față de cineva. Aceste emoții negative nu ne permit să trăim viața din plin, să vedem realitatea așa cum este ea, să fim cele mai fericite.

Karma unui bărbat vine din lecțiile de viață, din întâmplări din fiecare zi, pe când karma unei femei deseori depinde de dispoziție. Se întâmplă să fii tristă și să nu știi ce să faci.

Iată cum poți să faci lucrurile să meargă bine: 

Cel mai mare deranj apare atunci când este distrus contactul cu Dumnezeu. Imaginează-ți că Dumnezeu te iubește, că te vede, că te îndrumă pe drumul cel drept. Ce stare interioară vei avea, atunci când vei ști asta? Nu vei mai fi nemulțumită, nu-ți vei mai face griji. Vei începe să trăiești viața.

Nu este vorba de meditație sau de practică psihologică – relația cu Dumnezeu există și ea depinde numai de tine.

Conștientizarea

Cu cât mai bine vom înțelege scenariul vieții noastre, cu atât ne va fi mai ușor să controlăm părți din el. Trebuie să te întrebi în mod conștient: „Cine mă conduce acum? Eu sau alții?”

Economie de energie

Pentru a trăi fiecare emoție ai nevoie de energie. Iar pentru a face față emoțiilor negative ai nevoie de foarte multă energie. Ai simțit probabil o stare de oboseală, atunci când totul în jur te deranjează și tu nu faci nimic, pentru că nu vrei să mai pierzi din puteri.

Aspectul exterior

Aspectul exterior influențează asupra interiorului. Haine de culoare închisă, muzică tristă, seriale dramatice – toate astea ne induc o stare de tristețe. Dacă simți asta, fă ceva. Schimbă hainele, schimbă muzica, schimbă lucrurile inutile și negative din viața ta.

Mantrele

Mantrele ar însemna curățenia minții. Ele te orientează spre o anumită undă energetică pozitivă. Alege mantra care te liniștește.

Iertarea

Foarte multă energie negativă vine de la inacceptare. Să accepți nu înseamnă să te resemnezi și să trăiești cu asta. Înseamnă să ai acces la rezolvarea problemei, la posibilitatea de a-i schimba finalitatea.

Iartă oamenii din trecut și din prezent, acceptă situația așa cum este ea. Eliberează-te de gânduri proaste la adresa lor.

Sursa :