Soarta este mai mult decât o singură decizie, viața este mai mult decât un simplu eveniment

Soarta este mai mult decât o decizie, iar viața este mai mult decât un eveniment. O mișcare e mai mică decât un joc, iar un pas e mai puțin decât o cale. Fă un pas, apoi încă unul, și încă unul… Încearcă, trăiește, joacă.

Corpul nostru e mai mult decât senzațiile din el. Corpul nostru conține plăceri de nedescris, dar și dureri infernale. Simțim, ne transformăm, transmitem.

E foarte important să înțelegem corpul nostru atunci când ne simțim bine sau când ne simțim rău. Mai ales când ne simțim rău.

Experiențele sunt mai mult decât niște simple încercări. Ele ne ajută să nu mai greșim, cel puțin nu la fel.

Un pas în față e mai mult decât un joc.

Un pas înainte e mai puțin decât o cale, dar duce spre calea aleasă. Facem pas după pas și ajungem acolo unde ne-am propus.

Relația este mai mult decât o conversație, decât o împreunare carnală. Este iubire, sentimente, dăruire, emoții.

O stare psihologică sănătoasă este mai mult decât o stare. Valurile vin și pleacă, dar marea rămâne.

Soarta este mai mult decât o decizie. Este formată din soluții, din întrebări și răspunsuri. Azi decidem dacă mâine poate va fi mai bine.

Viața este mai mult decât un eveniment. Mult mai multe lucruri importante se vor întâmpla în atât de puțin timp, de aceea trebuie să fim sinceri cu noi înșine.

Să nu încetăm să visăm. Să nu încetăm să încercăm. Să nu încetăm să experimentăm. Să nu renunțăm atunci când eșuăm. Viața poate fi frumoasă dacă fiecare alegere a noastră va fi făcută din inimă, cu emoții și sentimente reale.

Aglaya Dateshitze

Sursa :