Slăbiciunea unei femei este bărbatul de lângă ea. Puterea unui bărbat este femeia lui

Femeile vor fi atrase de bărbați puternici și bărbații vor fi atrași de femei frumoase. Așa e la început. Așa e prima parte a seducției, așa e legea atracției. Apoi însă lucrurile se schimbă. Odată ce sunt împreună, el și ea încep să-și cunoască neajunsurile, să înțeleagă caracterul celuilalt și să se potrivească lumii celuilalt. Dacă sunt responsabili emoțional și se plac reciproc, ambii vor căuta să se asculte, să se respecte și să se iubească. Ea îl va iubi și-l va aprecia și el va fi singura slăbiciune a ei. El o va iubi și o va susține și ea va fi sursa lui de putere și încredere.

Până și cea mai puternică femeie va dori să fie slabă în brațele lui. Va simți acea îmbrățișare, va trăi acel sărut, se va culca la pieptul lui și va spune că asta e toată lumea ei. E firesc și e dragoste. Până și cel mai slab bărbat va fi încurajat de femeia de lângă el, va dori să lupte, să demonstreze, să cucerească. Va simți ca are de o mie de ori mai multe motive să facă orice ca să o păstreze. E firesc și e dragoste. Pentru că dragostea pentru celălalt motivează mai mult decât orice.

Femeile vor dori un bărbat responsabil, alături de care se vor simți femei adevărate, dar și copile, gata să se culce la pieptul lui și să uite de toate grijile. Bărbații vor dori o femeie care să-i încurajeze, să-i susțină și să-i iubească. Vor dori o femeie de care să aibă grijă, dar să știe în același timp că e sursa lor de putere. Pentru că fiecare femeie își are slăbiciunea ei și fiecare bărbat își păstrează puterea undeva.

Slăbiciunea unei femei este bărbatul de lângă ea. Puterea unui bărbat este femeia lui.

Foto: trendus.com