fb

Singurul lucru pe care bărbații îl adoră mai mult decât intimitatea, dar nu vă vor spune

Bărbații nu vor să vă supere. Ei nu vor să se certe. Ei nu vor să controleze totul. Ei vor ca femeia de alături să știe adevărul. Ei devin triști, știind că ea niciodată nu vor putea să cunoască acest adevăr, despre singurul lucru pe care un bărbat îl adoră mai mult decât o partidă de sex sau o noapte de dragoste.

Iar adevărul e în atingerile gingașe. În atingeri se păstrează o putere pe care multe femei nu o arată. Momentul acesta este atât de simplu și atât de gingaș, încât bărbații uneori se tem să-l ceară. Noi nu vorbim despre asta între noi. Noi nu vrem să arătăm firavi. Nu știm cum va reacționa femeia de lângă noi.

Atingerea reflectă acceptarea femeii. Imediat cum femeia se atinge de bărbat, ea îi inspiră încredere în sine și-i schimbă lumea. E un moment atât de puternic, încât nu prea putem spune nimic în plus. Asta ne spune că nu suntem singuri, că suntem pe calea corectă, alături de omul potrivit. Este o senzație unică, a iubirii unei femei față de noi.

Sunt sigur că fiecare bărbat vrea să simtă asta – acceptarea și bunătatea imensă a femeii, reflectată printr-o simplă atingere. Nimic mai mult.

Un bărbat va descrie asta astfel: 

„Priveam un film, când ea și-a pus mâna pe genunchiul meu, m-a privit, mi-a zâmbit și mi-a spus: „Sunt fericită că sunt alături de tine, îți mulțumesc pentru tot”.

„M-a mângâiat pe cap câteva minute, în tăcere. A fost formidabil acest moment”.

„S-a apropiat de urechea mea și mi-a șoptit: „Ești un soț și un tat ăminunat. Te iubesc”. 

„Atunci când i-am zis că mergem în călătorie, i-a ma luat entuziasmată de mână, exclamând: Pe naiba, te ador”. 

De ce bărbații nu pot să spună femeilor că vor acest lucru? 

Ei cred că femeile vor crede asta prostesc, doar nu e bărbătește. Cred că astfel s-ar exterioriza prea mult. Apoi, pur și simplu așteaptă ca acest moment să se întâmple natural, fără forțări, pentru că doar așa un bărbat va fi convins de iubirea unei femei.

Dragi femei, permiteți-le bărbaților să fie slabi uneori. Și da, atingeți-i cât mai des, în numele dragostei. 

Source :