fb

Singuraticii sunt cei mai de încredere și inteligenți oameni pe care-i vei întâlni vreodată!

Există oameni care încearcă să coincidă cu niște șabloane sociale, dar sunt și un anume tip de oameni care refuză să se conformeze.

Ei preferă să nu să se alăture unei colectivități. Aceste persoane sunt atente la detalii și nu ratează momentele importante din viață.

Trebuie să însușim un lucru: “ Oamenii singuratici nu se simt singuri”. De regulă, persoanele care se izolează de societate fac acest lucru în mod conștient, pentru că se simt astfel mai confortabil.

Singuraticii detestă bârfele și conversațiile fără sens, de aceea încearcă să evite oamenii banali. Mediocritatea pur și simplu îi deprimă.

Oamenii cărora le place singurătatea pot fi introverți sau extroverți. Ei sunt diferiți în comportament, însă au o atitudine similară față de viață și oameni.

Singuraticii-extroverți nu întâmpină dificultăți în a comunica cu alte persoane. Ei leagă foarte ușor o relație și de obicei acea relație este una de durată. Însă trebuie de menționat: dacă un extrovert socializează foarte ușor nu înseamnă că el se va înconjura de multe persoane.

La început el va menține o anumită distanță și numai după o multitudine de provocări și încercări cărora el te va supune, vei deveni o persoană apropiată lui.

Singuraticii-introverți se simt inconfortabil în companii și simt dificultăți când comunică cu o persoană. Ei preferă să mediteze. 

Ei nu vizitează locurile aglomerate, preferă spațiile izolate, liniștite și când se află în compania oamenilor foarte apropiați.

Dacă ești prietenul unui singuratic ești extrem de norocos. Ei sunt selectivi în acest sens. Alături de acest tip de persoane vei medita la subiecte existențiale importante și vei învăța să apreciezi liniștea.

Advertisement

Atât extroverții cât și introverții apreciază la ceilalți inteligența și manifestarea sentimentelor profunde. Este destul de dificil să te împrietenești cu un singuratic, însă dacă vei reuși vei cunoaște o lume care te va fascina.

Este foarte importat să nu trădezi niciodată un singuratic, pentru că ai putea ruina o prietenie adevărată. Niciodată nu încerca să-i minți, doarece ei disprețuiesc minciuna și ipocrizia.

Source :

marsvenuss