Singuraticii – cei mai de încredere și inteligenți oameni pe care-i vei întâlni vreodată

Sunt oameni care mereu se iau după tendințele impuse de societate, dar sunt și oameni care refuză să facă acest lucru. Ei se bucură de viață și nu ratează cele mai importante momente ale ei. E vorba de singuratici.

E bine să știi: singuraticii nu se simt singuri. De cele mai multe ori izolarea se produce în mod conștient, doar pentru că astfel ei se simt mai confortabil.

Singuraticii nu se implică în conversații fără sens și mereu încearcă să evite mediocritatea. Ei pot avea comportamente diferite, dar manifestă aceeași atitudine față de oameni.

Singuraticii extrovertiți nu întâmpină dificultăți în a comunica cu alte persoane. Ei preferă relațiile de durată, dar în același timp refuză să se implice din prima. Abia după nenumărate teste vei deveni o persoană apropiată lor. Dar merită tot efortul.

Singuraticii introvertiți preferă meditația în locul interacțiunii cu alți oameni. Ei nu vizitează locurile aglomerate, aleg liniștea și compania oamenilor foarte apropiați.

Dacă ești prietenul unui om singuratic, ești extrem de norocos. Pentru că acest tip de persoane este foarte selctiv. Alături de un singurativ vei descoperi lumea altfel, vei învăța să apreciezi liniștea și bucuria lucrurilor mici. Lumea lui este fascinantă.

Să nu trădezi niciodată un singuratic, pentru că ai putea distruge o prietenie adevărată. 

Sursa :