Singura modalitate să atragi dragostea în viața ta și să elimini durerea

Poţi spune totul sau nimic, când încerci să descrii dragostea. Poţi să o arăţi cu ajutorul unei singure priviri sau să-ți fie imposibil asta.

Dragostea depinde, însă, de o condiţie. Pentru a simţi cu adevărat iubirea, pe lângă „Te iubesc” trebuie să poţi spune „Mă iubesc.

Dragostea este în primul rând o lecție. Vrem să sensibilizăm un alt suflet, dar pentru asta trebuie în primul rând să știm ce simte inima noastră.

Totuși, ne este teamă să fim părăsiți atunci când vom fi cei mai fericiți. 

Unde greșim? Nu credem că dragostea poate fi primita in mod liber, ca un dar de la Univers. Noi trebuie să muncim pentru ea, trebuie sa o merităm.

Motivul? În trecutul nostru dragostea și acceptarea nu au făcut parte din firescul vieții noastre. Trebuia să muncim pentru ele, trebuie să suportăm consecințele: așa ni se spunea și asta respectam.

Pentru noi, iubirea nu este șansa de a ne apropia de alții și de a ne bucura de ea. Pentru noi iubirea este o lecție, o durere prin care trebuie să trecem.

Ajungem să ne placă de cineva, ca ulterior să fim triști, întrebându-ne dacă vom fi împreună sau nu. Imediat cum suntem împreună, ne întrebăm cât va dura asta.

Acceptăm gelozia și furia drept sentimente.

Trebuie să învățăm cine suntem cu adevărat și ce merităm. Trebuie să fim gata să spunem „STOP” când nimic nu mai merge. Trebuie să ne ridicăm și să plecăm. Noi suntem cei care privim în adâncul sufletului și înțelegem dacă e relație adevărată sau nu.

Depinde de noi să ne iubim cu adevărat, pentru a putea fi iubiți sincer de altcineva.

Sursa :