Singura modalitate să afli dacă omul de lângă tine este dragostea vieții tale

Mulți oameni sunt atrăgători și cuceritori, însă doar unuia îi permitem să ne iubească cu adevărat. De multe ori ni s-a spus că atunci când vom întâlni bărbatul din viața noastră, vom ști dacă el este sau nu alesul. Totul se va întâmpla când nici nu ne vom aștepta. Dar atunci când e vorba de sentimente, multe lucruri nu merg conform planului făcut de noi.

Totuși există o modalitate de a afla dacă o persoană este sau nu iubirea vieții noastre. Ni se întâmplă în viață ca persoana față de care simțim o puternică atracție chimică să nu fie cea predestinată nouă, la fel și persoana care ne spune că simte că e sufletul nostru pereche. Sau cea care întrunește toate calitățile unui partener ideal.

Acel om care mereu este alături de noi, tot nu îl putem numi iubirea vieții noastre. Sau partenrul cu care avem o relație de mai mulți ani. Există un singur mod de a spune că bărbatul din viața noastră este într-adevăr cel trimis de soartă: este cel care ne face să fim cele mai bune.

Este persoana alături de care ne simțim cel mai confortabil și cu care putem fi noi înșine. Anume acest bărbat ne face să ne simțim iubite pentru felul în care suntem cu adevărat. Iar când iubim, știm că ne transformăm în cea mai bună persoană din lume.

Atracția între două persoane apare foarte repede. Dacă ar fi să ne conducem după asta, am avea în lume mii de suflete-pereche. Un bărbat pentru care pierdem toată energia și căruia îi dedicăm tot timpul, nu poate fi numit iubirea vieții noastre. El este doar un bărbat trecător prin viața noastră.

Numai în cazul în care suntem devotate acestei relații, ar putea să existe ceva mai mult. Dar oricum trebuie să ne concentrăm și pe propriile noastre cerințe și nevoi.

Relațiile fericite și de lungă durată cer de la parteneri multă dăruire. Trebuie să rezistăm convingerilor, temerilor, presupunerilor. Să ne vindecăm de rănile lăsate de alții și să ne desprindem de trecut. Să nu fim falși, să nu purtăm măști. Să nu ne fie frică să râdem sau să plângem atunci când ne copleșesc emoțiile. Să fim noi înșine!

Sursa :