Și într-un sfârșit ne vom găsi liniștea în brațele unei persoane care ne merită…

Am cunoscut dezamăgirea și trădarea. Avem sufletul la pământ și nu mai găsim lacrimi pentru zilele fericite, le-am pierdut pentru oameni mărunți. Sufletul nostru e gol și pustiu. Au fost momente când am implorat pe omul care îl iubeam să nu plece, să nu ne părăsească, să nu ne lase pustii.

Am oferit ce am avut mai bun, ne-am străduit să fim cea mai bună versiune a noastră. Am surprins frumos pe omul de lângă noi, am renunțat la visurile și dorințele noastre de dragul iubirii. Am iubit sincer, dar am fost mințiți și înșelați.

După o experiență neplăcută de viață, după prea multe promisiuni mincinoase, după vorbe goale… căutăm pe omul potrivit, care să ne asculte și să ne ofere atenție. Știm că nu suntem unicii suferinzi.

Suntem conștienți de faptul că există oameni care plâng și suferă în tăcere. Ne caută pe noi și noi pe ei. Ieșim la o cafea, sperând că vom întâlni pe omul pe care îl căutăm de-o viață.

Și într-un sfârșit ne vom găsi liniștea în brațele unei persoane care ne merită. Poate o vom cunoaște într-o librărie, într-un parc sau dintr-o simplă întâmplare. Nu va fi dragoste la prima vedere, nu va fi așa cum ne imaginăm, dar va fi mai extraordinar.

Nu va fi omul ideal, va fi unul simplu, dar ne va iubi. Vom fi asculatați, vom fi îmbrățișați și va crede în noi. Vom găti împreună, vom privi filme și vom alerga. Ne vom certa, dar ne vom împăca cu săruturi fierbinți. Ne vom surprinde frumos și vom lupta ambii pentru fericirea noastră.

Ne vom ține de mână și vom avea grijă unul de altul când vom fi bolnavi. Va fi totul reciproc și îi vom fi recunoscători Celui de Sus că a complotat la întâlnirea noastră. Și ne vom iubi, atât de mult ne vom iubi.