„Și într-o zi numele tău nu mă va mai face să zâmbesc…”

Într-o zi îmi avoi aduna toate gândurile, voi face curat în decizii și idei. Îmi voi arunca toate lucrurile de prisos care îmi sufocă viața. Voi șterge toate numerele de telefoane ale oamenilor care își amintesc de mine doar atunci când se simt ei prost. Îmi voi cere iertare de la toți cei față de care am greșit și îi voi apela pe toți cei care mi-au provocat durere să le spun că i-am iertat și le doresc doar binele.

Într-o zi îmi voi face bagajele și voi pleca. Îmi voi lua pălăria preferată, ochelarii de soare și voi pleca să călătoresc. Mă voi aventura în cele mai trăsnite povești de viață. Voi face tot ce nu am avut curaj până acum. Poate că voi sări de pe o stâncă în apa rece a mării sau voi zbura cu parașuta printre nori, să mă simt ca o păsăre liberă. Voi dormi în pădure și îmi voi depăși limite.

Într-o zi numele tău nu mă va mai face să zâmbesc. Ne-am iubit frumos. Am atins culmile plăcerii. Mi-ai demonstrat că atunci când dorești ceva cu adevărat, acel ceva iese extraordinar. M-am simțit femeie respectată, alintată și iubită alături de tine. M-ai învățat să respect alegerile oamenilor, dacă i-am iubit. Îți respect și alegerea ta. Ai ales să ne despărțim, fără prea multe explicații. Poate că așa ai crezut că mă vei menaja, că voi suferi mai puțin. Dacă plâng sau dacă sufăr, nu contează, sunt emoțiile mele de care nu va ști nimeni. Pur și simplu știam că va veni ziua când amintirile cu tine nu-mi vor mai aduce zâmbete sau lacrimi, iar numele tău va fi unul simplu, ca toate celelalte.

Și acea zi e azi. Azi te privesc și înțeleg că suntem doi străini unul pentru celălalt. Azi sunt cea care își dorește să simtă cele mai tari senzații. Vreau să iubesc, să-mi transform viața într-o aventură frumoasă. De azi începe nebunia.