6 lucruri pe care nu trebuie să le spui nimănui, NICIODATĂ!

Există lucruri pe care nu ar trebui să le cunoască nimeni. Ai grijă să rămână așa, atunci vei reuși în viață și vei evita multe probleme:

1. Problemele personale

Problemele persoanle ţin doar de personalitatea ta şi nu trebuie să invadeze discuţiile cu alţi oameni. Desigur, atunci când îţi descarci amarul simţi ceva empatie şi susţinere, totuși nu vei rezolva nimic.

2. Planurile de viitor

Psihologii au demonstrat că din moment ce împarţi cu alții ceea ce planifici să faci, creierul percepe informaţia într-un mod eronat şi consideră planul deja executat.

3. Calităţile tale

Chiar dacă eşti un geniu sau un artist grozav de talentat, acest lucru trebuie păstrat în taină. Primul motiv este că ai putea jigni pe cineva care nu deţine astfel de calităţi. Al doilea motiv este că din moment ce nu îţi foloseşti virtuţile în mod raţional, eficienţa lor este nulă.

4. Bârfitul

Discuţiile de prost gust în absenţa oamenilor la care te referi nu face trimitere la o educaţie bună. Abţine-te de la critica altor persoane şi judecarea acestora în compania altor oameni.

5. Restricţiile

Ţii o cură de slăbire care nu acceptă devieri sau îţi interzici să accesezi internetul mai mult de o oră pe zi? Chiar dacă efectul acestor limite este pozitiv, el trebuie păstrat doar pentru tine, întrucât te afectează în mod individual.

6. Altruismul

Binefacerea prinde valoare profundă doar atunci când se face din intenţii pure fără a cere o remunerare sau o simplă apreciere. Faptele bune nu trebuie să trezească sentimentul de superioritate, ci doar unul de calm şi împlinire sufletească.

Sursa :