fb

7 sfaturi de aur pentru a avea o minte și un corp sănătos spuse de cel mai bun specialist în metafizica alimentației și a bolilor – Lise Bourbeau

Lise Bourbeau este filozof, psiholog, profesor, autor a mai multor cărți de dezvoltare personală. Această femeie plină de viață a reuşit să fie mentorul unui număr spectaculos de persoane, cărora le-a schimbat viaţa.

Cărţile sale expun soluţii simple pentru conștientizarea şi tratarea unor afecţiuni fizice, mentale şi spirituale. În continuare vă prezentăm câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o minte și un corp sănătos.

1. Poartă haine colorate. Oamenii care au în garderoba lor doar haine de culoare neagră suferă din cauza faptului că au fost cândva respinși.

Astfel ei încearcă să reducă gradul de suferință, deoarece culoarea neagră interzice capacitatea de a simți lumea din jur. Doar că acești oameni uită un lucru foarte important: asta îi respinge pe ceilalți să se apropie de ei.

2. Bea multă apă. Celelalte tipuri de lichide pe care le consumi în timpul zilei nu intră în cei doi litri de apă pe care trebuie să-i bei zilnic.

Bea apă naturală, pentru că are efectul de a curăța organismul de acidul produs de majoritatea alimentelor pe care le consumi.

3. Fii atent la ceea ce gândești. Nu uita, niciodată nu vei reuși să controlezi ceea ce spun sau ceea ce cred alții despre tine. În schimb poți fi stăpân pe propriile gânduri, cuvintele tale sunt reflecția gândirii tale.

4. Găsește timp pentru a dormi. Înainte de somn citește, o carte amplifică vibrațiile iubirii și crește respectul față de sine.

Dacă totuși adormi greu și ai insomnii, scrie tot ce-ți dorești cu adevărat. Gândește-te la visurile tale, nicidecum la probleme.

5. Observă frumosul din jurul tău. Nu trebuie să cheltui o avere ca să fii înconjurat de frumos. Apreciază frumosul în fiecare obiect pe care îl ai în casă. Vei realiza că ceva minunat  nu înseamnă neapărat scump. Pentru a zări frumosul trebuie să fii receptiv la el. Dezvoltă-ți această calitate.

6. Nu lua viața prea în serios. Asta înseamnă să te înveți a renunța, a zâmbi mai des și a înceta să fii prea serios.

Odată ce poți renunța la lucruri și la oameni care nu te vor în viața lor, înseamnă că reușești să te simți bine chiar și când rezultatele nu corespund așteptărilor tale. E imposibil să controlezi orice.

Advertisement

7. Nicioadată nu lăsa mâinele în jos. Ține minte, atunci când o dorință nu este materializată, înseamnă că te așteaptă ceva mai bun. În viață nu există eșecuri, sunt doar experiențe care te ajută să evoluezi.

Source :

cluber