fb

„Sexul frecvent şi legumele proaspete, cheia unei vieţi sănătoase” – reguli de viață de la inconfundabila Monica Bellucci

Actriţa italiană Monica Bellucci a suprins mereu prin aspectul său exterior, impunându-se drept una dintre cele mai frumoase femei. La ai săi 52 de ani, această femeie este un exemplu pentru tânăra generație, atât prin stilul de viață, cât și prin munca actoriceastă.

Vedeta italiană spune că nu este de acord cu necesitatea adoptării unei diete stricte şi a unui program epuizant de exerciţii fizice pentru a rămâne în formă.

“Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă.

Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine.” 

Artista, în vârstă de 52 de ani, care are două fiice – Leonie şi Deva – cu soţul ei, actorul francez Vincent Cassel, de care s-a separat în august 2013, celebră atât pentru silueta ei cu forme voluptuoase, cât şi pentru talentul ei actoricesc, spune că nu va mai juca în scene nud.

“Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur – dar asta nu înseamnă că eu aş considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriţă, aşadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri”, a declarat Monica Bellucci pentru revista Stella, un supliment publicat de Sunday Telegraph.

Source :

gandul.info