fb

Sexul e cel mai mic și neînsemnat lucru pe care poate să-l ofere o femeie

Ați făcut sex, v-ați simțit bine. Crezi că așa ai cucerit-o pe ea și te înșeli mult. Ați făcut sex, ați trăit un moment. Crezi că așa vor continua toate momentele alături de ea și te înșeli. Ați făcut sex, ea a fost fenomenală. Te gândești ce altceva poate să-ți ofere, doar prin sex ea ți-a demonstrat tot. Și exact în acel moment vei ști că nu o cunoști în niciun fel.

O femeie dacă iubește nu-ți oferă doar sex, iar sexul pe departe nu e cel mai important lucru. Iubind, femeia oferă o parte din ea omului de alături. Îi oferă timpul ei, fericirea ei, gingășia și rodul feminității. Îi oferă împlinirea de a se regăsi alături de cineva, îi oferă calmitatea unor discuții calde și puterea încrederii. Îi oferă lumea ei, cu toate nebuniile și clipele de sinceritate. Îi oferă visurile și planurile de viitor. Și cel mai mult îi oferă dragoste.

Sexul e doar o mică parte din universul lor. Sexul unește și apropie, dar nu păstrează. Sexul e un instrument de seducție și plăcere a doi oameni ce se doresc. O femeie adevărată va ști asta și nu se va rezuma niciodată la sex. Va trăi viața alături de el, va trece momente de împlinire și de singurătate. Și va oferi. Mult mai mult va oferi. Dragostea ei, căldura ei, gingășia ei, cuvintele ei, zâmbetul ei, susținerea ei, lumea ei, viața ei. Dragostea ei imensă.