Semne care-ți spun că el nu are nevoie de iubirea ta și nici de o relație serioasă

Ești îndrăgostită de un bărbat. Ai senzația că el simte același lucru pentru tine și că totul e bine. Acum e timpul potrivit să treceți la un alt nivel al relației, dar ceva nu merge. El parcă ar refuza indirect să o facă…

Dacă te afli în circumstanțe similare, iată o serie de indicii care vor clarifica rapid situația dintre voi:

1. El își alege mult mai des prietenii, decât de pe tine

El dă prioritate odihnei alături de prietenii lui, nu timpului petrecut cu tine. El amână de o mie de ori planurile voastre comune și firește că iese cu prietenii lui.

2. El nu inițiază singur nimic!

Doar tu faci planuri, te gândești la idei noi de a vă petrece timpul sau de a vă îmbunătăți relația. El niciodată nu se pronunță pentru și nici contra. E ca și cum lui nu i-ar păsa deloc de ce se întâmplă între voi.

Încă mai continui să crezi că un bărbat indiferent ar avea nevoie de atașament afectiv față de cineva?

3. Întotdeauna te duci la el acasă, iar el la tine nu

Stai cu el în fiecare weekend exclusiv la el acasă, iar când îl înviți tu el refuză să facă același lucru? Dacă da, atunci fii sigură că oamenii de acest gen niciodată nu-și vor sacrifica marea iubire de sine pentru compromisurile unei relații serioase!

4. El nu încearcă să stabilească relații bune cu familia și prietenii tăi

Tu ești întotdeauna deschisă să-i cunoști prietenii și chiar să petreci sărbătorile alături de rudele lui. Dar când e rândul lui să facă același lucru, el e întotdeauna mult prea ocupat pentru toate aceste lucruri.

El evită la maxim orice cunoștință nouă care ar veni din partea ta. Ăsta-i un semnal de alarmă…

5. El alege intimitatea cu tine, nu o întâlnire romantică

El nu vrea să-și piardă timpul, banii și energia pe întâlniri și alte chestii secundare. Unicul lucru care-l interesează cu adevărat este corpul tău.

Sursa :