Semne care te vor face să înțelegi că ești femeia vieții lui

El înțelege că această poveste de iubire este mai mult decât o aventură, se atașează de un fel și de a fi și se regăsește în lumea ta. Atunci este gata să renunțe la egoism și intenții ascunse, este gata să costruiască și să-ți demonstreze că are rost.

E nevoie de mai mult decât pasiune și interes de moment, pentru a ajunge la inima unui bărbat. Sinceritatea și sufletul tău bun, valorile și felul în care îți trăiești viața, energia ta și toate experiențele trăite împreună îl vor convinge că totul este diferit.

El nu vrea să ascundă nimic de tine, este sincer și cu inima deschisă, convins că ești acea femeie pentru toată viața. Refuză să se prefacă, să interpreteze realitatea, să distrugă prin orgoliu sau așteptări exagerate iubirea voastră puternică.

Îți vorbește cu încredere despre trecut, stă de vorbă cu tine și se deschide emoțional, știind că nu te vei juca cu sentimentele lui, știind că are toate motivele să-și facă planuri de viitor, să ofere acea siguranță și liniște, să fie asumat și corect.

Nu mai vrea să cucerească în mod superficial, să trăiască doar pentru emoția de moment. Ești mai mult decât o întâmplare, ești motivul pentru care acceptă schimbarea, vrea să fie mai bun și mai iubitor, vrea să rămână aproape.

Își asumă fiecare gest și cuvânt, alege compromisul în locul pretențiilor inutile, alege comunicarea în locul tăcerii manipulatoare, alege să te susțină în loc să se gândească doar la propriul bine. Face toate aceste lucruri știind cât de importantă ești pentru el.

Alege să se implice total, să iubească total

Vrea să fie acel partener de încredere, vrea să aibă grijă de tine, îi pasă de stările și emoțiile tale, insistă să te ajute și să vină aproape atunci când îți este greu. Nu este doar un moft sau o emoție trecătoare, sunt gesturi venite din inimă.

Nu mai există dubii în gândurile lui, deci nu există rețineri în comportamentul său. Îți spune deschis cât de mult contezi pentru el și cât de mult vrea să construiți o lume a voastră, îți demonstrează că starea de bine din relație este o prioritate pentru el.

Nu caută să te schimbe, să-ți impună anumite lucruri, să te forțeze să uiți de tine de dragul lui. De data aceasta totul este diferit, acum empatizează cu emoțile tale, este conștient de valoarea relației, reacționează demn în fața provocărilor.

Te admiră atât de mult, se mândrește cu realizările tale și te încurajează să nu renunți atât de ușor. Este cel mai bun prieten al tău și cel mai mare susținător, emoția lui trece dincolo de pasiune și interes, ajungi să devii parte din sufletul său.

Înțelege cât de specială este chimia dintre voi, cât de apropiate sunt scopurile pe care le aveți în viață, cât de sincere vă sunt intențiile. Bunătatea și sinceritatea ta îl provoacă să-și deschidă sufletul, să te vadă alături pentru totdeauna.

Lângă tine se simte atât de fericit, vrea să fie demn de iubirea ta, să alunge orice îngrijorare prin comportamentul său asumat, să păstreze armonia din relație. Este sigur că a găsit acea femeie iubitoare și cu sufletul bun, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine