Semne că un bărbat este îndrăgostit de tine și contezi atât de mult pentru el

Nu ai nevoie de dovezi extraordinare pentru a înțelege emoția unui bărbat, pentru a trece dincolo de superficial, pentru a-ți confirma că intențiile acestuia sunt corecte. Comportamentul său din fiecare zi îți va spune cât de mult contezi pentru el.

În primul rând, îl vezi asumat și conectat emoțional, de fiecare dată. Nu este un moft al său, o stare de moment, un mod de a te cuceri imediat, este felul în care alege să aibă grijă de tine, să demonstreze că-i pasă, să fie aproape.

Nu are cum să se îndepărteze de tine, știind că poate fi alături și te poate susține. Nu are cum să te evite, când îi este dor și simte ceva atât de profund. Pentru acest bărbat ești o prioritate, ești femeia care îl provoacă să fie mai bun, mai sincer.

Nu se poate detașa emoțional, vrea să empatizeze cu stările tale, vrea să te descopere cu adevărat, vrea să cunoască povestea ta, să se implice atunci când are ocazia. Îți vorbește în mod responsabil, acționează în mod asumat, iubește din toată inima.

Gesturile sale îți transmit un mesaj clar: este interesat de tine, știe că totul se întâmplă atât de profund, știe că vrea mai mult decât o aventură, înțelege că ceea ce trăiți în doi este atât de profund și de special, nu vrea să piardă asta.

Nu fuge pe ușa din spate, când apar provocări sau situații complicate. Nu te evită, când îi ceri să vorbească sincer despre ceea ce simte. Nu te ignoră, când ai nevoie de implicarea lui. Nu inventează scenarii, când vrei să știi dacă există o perspectivă.

Este foarte sincer cu tine

Îți vorbește deschis despre ceea ce poartă în suflet, îți spune cât de dragă ești pentru el, îți confirmă cât de mult te vrea aproape. Nu se ascunde după aparențe, nu te minte pentru a-și crea anumite avantaje, nu lasă loc pentru alte tentații.

Refuză să aibă comportamente egoiste, să vină cu pretenții exagerate, să îți impună ceva. Te respectă și te admiră pentru felul tău de a fi, pentru curaj și ambiție, pentru demnitate și acea claritate a lucrurilor, pentru detașarea de superficial.

Știe cât de frumoasă este lumea ta, adoră să te descopere în atât de multe feluri, iubește fiecare experiență trăită în doi. Lângă tine este cu adevărat un bărbat fericit, pentru tine acceptă schimbarea și compromisul, vrea să fie mai bun.

În gesturile sale vei găsi afecțiune și încredere, curaj și determinare. El nu poate ceda atât de ușor, nu poate renunța la tine, știind ce ai trezit în inima lui. Are grijă de tine, este atent la fiecare detaliu, este gata să se implice mereu.

Stă de vorbă cu tine și apreciază deschiderea ta, își deschide sufletul în fața, își permite să fie sensibil. Nu vrea să se rezume la o interacțiune superficială, nu te consideră o banală aventură. Ești totul pentru el, ești femeia pe care o iubește enorm.

Găsește atât de multe motive să te admire și să te vrea aproape, contezi enorm pentru el și nu are interese ascunse. Este îndrăgostit de tine, îi pasă și îți înțelege emoțiile, dorințele, cuvintele, lumea. Ești parte din lumea lui, cea mai frumoasă parte.

© De Vorbă cu Tine