Semne că în viața bărbatului de alături există o altă femeie

Oricât de dureros ar fi, trebuie să știi. Poate că este doar o iluzie a ta, o gelozie dusă la extreme. Poate că ai interpretat un anumit comportament al său. Însă nu trebuie să te ascunzi de adevăr, pentru că odată cu trecerea timpului te va durea și mai mult.

Dacă simți că ceva este dubios, că omul de alături s-a schimbat, că tot mai multe indicii duc în această direcție, fii atentă la unele semnale de alarmă, care îți pot formula anumite concluzii, te pot provoca să iei atitudine.

1. A devenit foarte defensiv

Nu mai este persoana sinceră de cândva. Simți că ceva nu este în regulă, îl întrebi ce se întâmplă, dar în loc de o comunicare simplă, el devine agresiv verbal, te atacă, sau se închide în propria lume, refuzând să-ți mai spună ceva.

„Nu mai am ce să vorbesc cu tine”, va replica el. „Cum îți permiți să gândești asta despre mine?” Un om matur emoțional nu va reacționa așa. Sau un om care nu are ce să ascundă de tine. Acest comportament doar crește bănuielile.

2. Multe secrete

Ascunde de tine tot mai multe detalii din viața sa. Nu se destăinuie, nu-ți povestește cum a fost cu prietenii, sau ce este mai nou la serviciu, așa cum o făcea înainte. Îl știai o persoană empatică, căreia îi place să povestească detalii.

Acum minciunile nevinovate au devenit o constantă. Din păcate, descoperi că ești mințită și în cazuri mai serioase. Această ezitare a lui de a spune adevărul ar putea fi un scut în fața intenției tale de a vorbi cu el, de a afla ce se întâmplă.

3. Comportament straniu

Îl vezi că scrie mesaje cuiva, ascunzându-se prin baie sau în timp ce duce gunoiul. De fiecare dată pare fericit, entuziasmat de această discuție. Firește, îl întrebi ce se întâmplă? Răspunsul său te îngrijorează și mai mult: „vorbeam cu cineva de la serviciu…”

4. Tot mai multe ieșiri

În ultimul timp iese tot mai des cu prietenii, sau se reține aproape în fiecare zi la serviciu. Ai ajuns în momentul să întrebi acei prieteni ce se întâmplă, ei însă îți oferă un răspuns șocant: nici nu au ieșit în acea zi. La serviciu același răspuns care te îngrijorează.

Atunci când vrei să obții răspunsuri de la el, devine la fel de violent. „Cine ți-a permis să-mi telefonezi prietenii?” te va întreba el furios. Reacția lui este și mai stranie, din moment ce ar putea să-ți explice foarte clar cum stau lucrurile.

5. Prea mult timp petrecut online

Cu fiecare ocazie, îl surprinzi cu telefonul. A ajuns să petreacă mai mult timp online, decât alături de tine. Se închide în dormitor și, când vrei să intri la el, închide brusc laptopul sau aruncă telefonul, de parcă l-ai fi prins cu ceva.

6. Fotografii cu altă femeie

Întâmplător, descoperi în telefonul său aceste fotografii. Inima începe să îți bată mai tare, îți dai seama că ai fost mințită în tot acest timp. Îl provoci imediat să îți explice, el îți răspunde înfuriat că e doar o cunoștință. Oare spune adevărul?

Sunt semnale pe care nu ai cum să le ignori. În același timp, ezită să ajungi la o concluzie finală după un singur semn. Mai bine discută cu omul de alături, caută dovezi concrete. Cunoaște adevărul, cât de dureros ar fi acesta.

© De Vorbă cu Tine