Semne că bărbatul de lângă tine este omul tău și ai toate motivele să fii cu el

Îmbrățișezi sufletul unui om, alegi să construiești alături de el, te implici și iubești din toată inima, descoperi atât de multe lucruri în comun și te atașezi de lumea lui. Atunci vrei să știi că are rost să mergi mai departe, să elimini îndoieli și frici.

Lași în urmă regretele, te detașezi de tot ce este superficial, îți dorești să nu mai suferi, să ai încredere, să știi că are intenții serioase și că această relație este mai mult decât o aventură. Atitudinea lui, gesturile și reacțiile îți confirmă acest lucru.

Ai descoperit un suflet bun, un om recunoscător pentru că ești în viața lui, un bărbat capabil să-și asume rolul de partener, matur emoțional și conștient de valoarea relației. Ai descoperit liniștea în sufletul tău și dorința de a rămâne aproape o viață.

Nu îți este frică de viitor, de reacțiile lui, nu te întrebi dacă acțiunile tale sunt corecte, nu trebuie să-i demonstrezi ceva, să uiți de tine de dragul lui. Totul se întâmplă firesc, știi că alături de acest om te simți liberă și fericită.

Poate ai suferit în trecut, poate ai fost nevoită să sacrifici multe lucruri pentru atenția cuiva. Acum nu simți decât admirație și recunoștință, încredere și atașament sănătos. Acum ești apreciată și acceptată cu adevărat.

El este un bărbat demn, care te respectă și empatizează cu emoțiile tale, pentru care starea ta de bine este o prioritate, care alege să stea de vorbă cu tine, să explice și să înțeleagă în loc să critice și să judece.

Știi că îi pasă

Știi că nu își va permite niciodată să îți vorbească urât, să desconsidere așteptările tale, să vină cu reproșuri sau să vrea să te schimbe. Nu ți-a judecat niciodată alegerile, nu te-a forțat să iei decizii în defavoarea ta.

El te susține indiferent de orice, te încurajează să nu renunți la visuri și scopuri, te motivează să ai încredere și să trăiești frumos fiecare experiență. El admiră felul tău de a fi și este mândru pentru realizările tale. El este mereu aproape de sufletul tău.

Nu pune condiții, nu se consideră mai important sau mai special, nu încearcă să manipuleze prin cuvinte și gesturi. Lângă el poți să fii sinceră și liberă, poți sta de vorbă despre orice, poți construi fără să îți fie frică de viitor.

El aduce siguranță și liniște în relație, refuză să mintă sau să denatureze realitatea, reacționează demn în fața provocărilor. Te imaginezi alături de acest om o viață, știi că ai toate motivele să răspunzi cu afecțiune și grijă.

Nu mai vrei să porți măști, să trăiești iluzii, să te ascunzi după aparențe. Există o conexiune emoțională puternică, există dovezi de încredere, există maturitate emoțională, există multă iubire. El are grijă de tine, el este omul tău drag și scump.

Îi îmbrățișezi sufletul și ești recunoscătoare pentru această poveste. Îți îmbrățișează lumea și te consideră femeia vieții lui. Știi că are rost, totul are rost.

© De Vorbă cu Tine