Semne că bărbatul de lângă tine este cu sufletul și gândurile lângă fosta

Chiar dacă ești cu un bărbat într-o relație, asta poate să nu însemne nimic pentru el. Nu îți aduce siguranță gândul că este lângă tine. Uneori viața îți oferă o lecție, sau vine cu surprize neplăcute. Într-o zi îți dai seama că el mai este conectat emoțional de fosta.

El încă nu a făcut pace cu trecutul și nu a lăsat în urmă toate emoțiile pe care le-a trăit cu ea. Te va durea să știi că mai păstrează amintirile cu ea și că locul din sufletul lui este ocupat de această femeie. Pentru o astfel de iubire cu siguranță nu merită să te sacrifici.

1. De multe ori vorbește cu ea sau despre ea

Deși s-au despărțit, iubitul tău încă mai păstrează legătura cu fosta și chiar continuă să comunice cu ea, poate chiar prea des pentru o fostă relație. El nu uită niciodată să o sune, să o întrebe dacă la ea e totul bine, să o felicite cu orice ocazie.

Ei petrec timp împreună de parcă ar fi cei mai buni prieteni. Tu îți faci griji că această prietenie a lor s-ar putea transforma din nou în ceva mai mult. Iubitul tău, în loc să discute cu tine sau să-ți ceară părerea, o face cu ea, cu fosta.

2. Păstrează amintiri comune

Deși nu mai sunt împreună de ceva vreme, iubitul tău păstrează toate amintirile cu ea: micile cadouri și atenții pe care le-a primit din partea ei, pozele în doi și mesajele scrise la miez de noapte, biletele de la toate evenimentele la care au mers împreună.

Păstrează vii acele amintiri din trecut, devine nostalgic atunci când treceți pe lângă locurile în care au fost în doi. Este clar că toate gândurile lui sunt încă în relația anterioară.

3. Găsește diferite ocazii să se întâlnească

Cu siguranță acest lucru nu este considerat unul normal, dar actualul tău iubit continuă să se întâlnească cu fosta iubită, iar pentru asta găsește diferite ocazii, aparent nevinovate și întâmplătoare. Poate să îți spună că s-au întâlnit întâmplător, mergând pe stradă.

Dar tu știi că el a întâlnit-o când ieșea de la serviciu, pentru că îi știa programul de lucru. O poate întâlni la o cină cu prietenii comuni, prefăcându-se mirat. O poate întâlni acasă la părinții ei, motivând că păstrează cu ei relații bune.

4. Fără să vrea te poate compara cu ea

Acest comportament este greșit în raport cu tine. Mereu te simți comparată cu fosta iubită. Ea gătea foarte bine omleta, îi plăcea cum își aranja dimineața părul. Fosta avea gusturi mai bune la asortarea hainelor.

Te compară cu ea atunci când vine vorba de anumite decizii și îți reproșează că ea le lua pe cele mai bune. Te compară cu fosta atunci când tu nu ești de acord să faci anumite chestii pe care le făceau în doi.

5. Poate să-i scrie mesaje „prietenești”

Sub aparența unor mesaje nevinovate de „ce mai faci”, iubitul continuă să-i scrie mesaje drăguțe fostei, semn că încă nu e pregătit să încheie definitiv relația cu ea. O întreabă ce mai face, îi scrie mesaje de bună dimineața și de noapte bună.

6. Devine defensiv când îi reproșezi asta

Ori de câte ori îi reproșezi iubitului că te doare o astfel de atitudine și că e inacceptabilă pentru tine, el reacționează urât. Neagă orice legătură emoțională cu ea. Mereu îl simți cum fuge de răspuns, evitând orice discuție.

Atunci când o menționezi, i se schimbă expresia feței și chipul imediat i se luminează, deși nu recunoaște acest lucru și îți spune că inventezi. Simți că ascunde ceva, ai senzația că ești personajul în plus în această poveste.

7. Asculta piesele lor

Îl vezi pe iubit pierdut în visare de fiecare dată când se aude o piesă tristă. Îți dai seama că această melodie îi aduce aminte de fosta. El a rămas cu gândurile la relația cu ea. Deși el fizic nu mai este cu ea, știi că povestea lor de dragoste încă nu s-a încheiat.

Pe partener îl leagă prea multe amintiri frumoase de fosta la care încă nu este pregătit să renunțe. tu nu ești decât un colac de salvare pentru el pe timp de furtună.

© De Vorbă cu Tine