Semne că bărbatul de alături te vrea pe tine și numai pe tine

Nu știi dacă gândurile acestui bărbat sunt la tine. Dacă ești unica femeie din viața lui sau abia așteaptă o altă aventură. Nu ești sigură dacă te vrea pentru totdeauna sau este doar o pasiune de moment. Cum să-ți dai seama că el te vrea numai pe tine alături:

1. Pentru el nu mai contează trecutul

Pentru el, trecutul nu mai face parte din prezent. Este bărbatul matur emoțional care a știut să stabilească limite clare. Este pregătit pentru un nou început. Nu mai are resentimente, amintiri vii, dorințe ascunse.

Nu scoate la iveală detalii care te-ar supăra, pentru că ele nici nu există. Pentru el, tot ceea ce ține de trecut nu mai contează demult. Tot ce contează cu adevărat ești tu și relația voastră.

2. Este foarte sincer cu tine

Înțelegi că ești mai mult decât o femeie temporară din viața lui. Este foarte sincer cu tine. Este deschis pentru orice discuție și orice formă de comunicare. Îi pasă de emoțiile pe care le simți. Pentru el este foarte important ca și tu să simți la fel.

3. Alături de tine își vede viitorul

Nu este chiar atât de ușor să găsești omul potrivit, iar el a înțeles acest lucru. Întâlnirea cu tine l-a făcut să simtă adevărate emoții. Nu a ascuns faptul că alături de tine se vede și în viitor. Își dorește ceva mai mult decât o simplă relație.

Simte că anume cu tine poate construi o familie adevărată. Vrea să continuați această poveste, să depășiți toate barierele, să reușiți săp fiți unul pentru celălalt, fără a avea interese ascunse.

4. Este mereu conectat la emoțiile tale

Înțelegi că este alături de tine, pentru că se implică. Îi pasă de ceea ce simți tu. Este mereu conectat la emoțiile tale. Gândurile, sentimentele voastre sunt conectate unele cu altele. Îți dai seama că el este bărbatul care te înțelege cu adevărat.

El este cel mai aproape de trăirile tale interioare. Această atitudine nu este de suprafață, simți de fiecare dată cât de interesat este de lumea ta, de ceea ce se ascunde în sufletul tău. Nu vrea să rămână indiferent la tot ceea ce trăiești.

5. Se mândrește cu tine

Te susține absolut în tot ceea ce faci. Îți încurajează orice vis sau idee nouă pe care o ai. Se bucură împreună cu tine pentru toate succesele tale. Este alături de tine de fiecare dată când suferi un eșec. Nu te judecă și nu te critică. Se mândrește cu tine.

6. Ești prioritatea lui

Nu fuge atunci când îi spui că au apărut anumite probleme. Nu se eschivează de la ajutor atunci când i-l ceri. Nu te refuză doar ca să iasă apoi cu prietenii. Își face mereu timp ca să fie cu tineă. Ești cu adevărat o prioritate.

7. Inima lui îți aparține

Este omul tău, pe care îl simți cel mai aproape. Inima lui îți aparține în totalitate. Alături de el ai cunoscut cu adevărat ce înseamnă dragostea. Nu ai regrete, nici remușcări, nici îndoieli. Simți că în viața ta a apărut omul care te face fericită cu adevărat.

Dacă ai alături un bărbat care te înțelege și te cunoaște, care se apropie emoțional de tine, care îți ascultă sufletul și îți iubește felul de a fi, să știi că acest bărbat te vrea cu adevărat aproape.

© De Vorbă cu Tine