Semne că ai zero șanse să devii o prioritate pentru acest bărbat

Crezi cu adevărat în dragoste. Îți dorești să te îndrăgostești de omul potrivit, să știi că ai făcut alegerea corectă. Să știi că ocupi acel loc special în inima lui. Vrei să ai parte de o relație în care să te simți iubită cu adevărat.

Vrei să știi că lucrurile merg în direcția potrivită. Că bărbatul pe care l-ai ales te merită cu adevărat. Dar nu întotdeauna realitatea este conform așteptărilor. Partenerul poate fi un egoist și un indiferent. Semne că ai zero șanse să devii o prioritate pentru el:

1. El nu pune preț pe relația voastră

În relația cu el simți că ceva nu funcționează corect. Nu-l vezi la fel de implicat. Nu simți că îi pasă la fel de mult. Nu pune preț pe relația aceasta. Înțelegi că interacțiunea cu el nu merge în direcția corectă.

2. Nu știi mai nimic despre el

Este o persoană foarte închisă în sine. Nu știi mai nimic despre iubitul tău. El niciodată nu-ți povestește despre sine. Nu scoate la iveală detalii despre trecutul său. Nu-i cunoști nici părinții, nici prietenii.

Nu știi ce-i place și ce nu. Care sunt scopurile și visurile sale. Nu împărtășește cu tine nimic, nici când este foarte fericită. Această abordare defensivă te îngrijorează, îți demonstrează încă o dată că în zadar te forțezi.

3. Are o percepție nesănătoasă despre implicare și efort

Partenerul nu face asocierea dintre o relație sănătoasă și implicarea constantă. Gândirea sa este una nesănătoasă și indiferentă. Nu depune efort ca lucrurile să meargă bine. Nu se implică deloc în a rezolva problemele și nici nu caută soluții.

4. Te tratează cu indiferență

Îl simți pe partener tot mai distant. Te tratează cu o indiferență totală. Nu-i pasă ce simți și cum te simți. Nu te întreabă niciodată dacă ești bine. Nu știe dacă ziua ta a trecut mai greu sau ai avut o zi importantă. Nu se interesează de lucrurile care-ți plac și care nu.

5. Nu ești parte din planurile sale de viitor

Niciodată nu ți-a vorbit despre planurile sale. Nu-ți spune la ce se gândește și spre ce tinde. Nu știi încotro se îndreaptă relația cu el. Nu te simți în siguranță alături de un astfel de partener.

Viitorul cu el este plin de incertitudine. Cu siguranță nu faci parte din planurile sale de a avea un viitor comun. Nu vrea să lupte pentru voi, nu vrea să treacă la o nouă etapă a relației voastre.

6. Mereu intervine o activitate sau o persoană mai importantă

Anume în momentul când ai cea mai mare nevoie de el, dispare. Niciodată nu este acolo când ai cea mai mare nevoie. Mereu intervine altceva mai urgent decât ceea ce ar fi trebuit să facă pentru tine. Pe primul loc îi pune pe prieteni și rude.

7. Îți spune deschis că e vorba despre o aventură

Nici nu evită să-ți vorbească deschis despre intențiile lui. Îți dă foarte clar de înțeles că nu însemni nimic pentru el. Nu ai un loc important în inima lui. Pentru el nu ești decât o aventură cu care să petreacă timpul frumos. Nu ești decât o pasiune trecătoare.

Dacă simți că nu are rost, să nu rămâi alături de un partener indiferent. Dacă nu ești prioritatea lui, nu forța lucrurile, nu îți distruge sufletul.

© De Vorbă cu Tine