Semne că acest bărbat te vrea alături pe tine și doar pe tine

Felul său de a fi, atitudinea față de tine, gesturile și cuvintele îți vor transmite un mesaj clar, sincer: pentru el nu e doar o aventură, intențiile lui nu sunt superficiale, acțiunile lui nu vin să demonstreze un comportament egoist. El te vrea aproape.

Îi pasă, mai mult decât pentru a-și spune cât de special este. Tot ceea ce face vine din suflet, nu există interpretări inutile și dorința de a te schimba. Există multă asumare, multă înțelegere, multe dovezi de încredere și afecțiune.

Nu ascunde nimic de tine, nu vrea să aducă instabilitate emoțională și tensiuni între voi, nu vrea să joace roluri și să se prefacă orgolios. În lumea lui există atât de multă recunoștință și bunătate, există dorința de a fi împreună, de a fi bine.

Îți vorbește cu încredere despre propriul trecut, despre sentimente ascunse în interior, despre lucruri importante și planuri de viitor. Îți vorbește cu acea admirație și fericire în priviri, așa cum numai un bărbat îndrăgostit o poate face.

Și atunci, în momentele tale complicate, în zilele când îți este greu și cauți refugiu în brațele unui om drag, el este aproape. Nu pentru că are un anumit interes, nu pentru a te cuceri imediat. El vine alături și își deschide sufletul.

Contezi pentru el, ești femeia pentru care acceptă schimbarea, acceptă compromisul, acceptă iubirea în viața lui. Este gata să construiască și să aducă lumină în inima ta, gata să treacă dincolo de superficial, să fie conectat emoțional.

Nu-i pasă de altcineva

Pur și simplu a înțeles cât de importantă ești pentru el, deci orice altă aventură și orice alt flirt nu mai au valoare. Acum contează starea ta de bine, comunicarea sinceră dintre voi, echilibrul și sinceritatea, contează să ai încredere în el.

Atașamentul său nu este fals, de moment. Comportamentul demn este felul în care îți poate demonstra că îi pasă cu adevărat, intențiile bune sunt mesaje despre afecțiune și dor, reacțiile corecte în fața provocărilor sunt gesturi firești.

Nu are regrete sau rețineri, fiind alături de tine. El te iubește din toată inima, descoperi acest lucru cu fiecare zi petrecută împreună și cu fiecare moment de sinceritate. Este mereu acolo, lângă inima ta, gata să alunge tristețea și durerea.

Refuză să se joace cu sentimentele tale, nici nu vrea să te controleze într-un fel, să-ți impună comportamente străine, să îți judece alegerile. Tot ce contează este să fii bine, să te regăsești în lumea lui, să lași loc pentru apropiere și devotament.

Are atât de multe motive să construiască, să te facă fericită, să îți vorbească despre un viitor comun. Orice gând străin este îndepărtat imediat, orice gest egoist este anulat prin empatie și înțelegere. El vrea să fie omul tău de încredere.

Vrea să te convingă că totul are rost, că această poveste este mai mult decât o emoție trecătoare. Îmbrățișează-i sufletul și răspunde cu iubire, dacă știi că are rost.

© De Vorbă cu Tine