Semnătura ta este destinul tău: 7 elemente ale semnăturii care îți influențează viața

Semnăturile noastre sunt unice. În aceste semne sunt criptate caracterele noastre, tipul nostru de personalitate și chiar modul de viață.

1. Direcția cozii semnăturii

Dacă este îndreptată în sus, atunci cel mai probabil că ești o persoană veselă și optimistă, plină de energie și care mereu își atinge obiectivele. Mai curând preferi să acționezi, decât să pierzi timpul. Ești o fire foarte creativă care te ajută să vezi problemele din alt unghi, de aceea și soluțiile la aceste probleme nu întârzie să apară.

Dacă coada este orientată direct, înseamnă că ești o persoană destul de echilibrată. Știi să suporți toate necazurile vieții, mereu cântărești și evaluezi care îți sunt capacitățile, apoi acționezi clar, conform unui plan bine pus la punct.

Dacă coada de la sfârșitul semnăturii cade, înseamnă că ești o persoană care se supără din orice. Ești destul de critic cu sine, suspicios, gata mereu de a te apăra. În situații dificile, mereu gândești mult, te consulți cu ceilalți și acționezi doar atunci când ești 100% sigur de succes.

Dacă coada se termină într-un unghi drept ascuțit în jos, ești o persoană foarte iute și neînduplecată. Cu cât coada este mai lungă, cu atât acest fapt denotă că ești o persoană închisă în sine și care nu suferă pe cei din jur. Cu cât coada este mai scurtă, înseamnă că ești o persoană bună și deschisă.

1. Dacă toate literele sunt scrise împreună, fără goluri și spații

Înseamnă că ești o persoană armonioasă, corectă, logică, care știe exact ce vrea de la viață. Dacă semnătura este discontinuă, ești persoana care foarte rapid își poate schimba deciziile, opiniile și convingerile. Nu prea ești un om de încredere, ci unul destul de fierbinte și chiar impulsiv. Cu cât mai multe locuri goale sunt în semnătură, cu atât e mai mare gradul acestor trăsături la o persoană.

3. Semnătura care începe cu inițialele

Acest lucru sugerează că ești o persoană care e gata să-și asume responsabilitățile pentru sine, pentru faptele și acțiunile tale. Ești o persoană destul de ambițioasă și pe deplin conștientă de „eu-l” tău.

4. Numele din semnătură arată atitudinea ta față de propria familie

Uneori, înainte de căsătorie, femeile aveau o semnătură cu un nume de familie, iar după căsătorie, ele schimbau semnătura cu una impersonală, ceea ce însemna că în sufletul femeiii exista o respingere a clanului și că femeia nu avea dreptul la părere sau vot.

După divorț, este mai bine ca femeia să ia înapoi familia de domnișoară, în așa fel ea își întoarce numele său. Dacă rămâne în familia soțului, ea poate avea probleme la karma vieții. Tăierea numelui în semnătură înseamnă respingere, iar sublinierea înseamnă dorința de a avea glorie.

5. Lungimea semnăturii

O semnătură lungă sugerează că există o meticulozitate și o plictiseală la o persoană, astfel de oameni acționând foarte meticulos și niciodată nu se grăbesc să facă ceva în grabă. Semnătura scurtă denotă nerăbdare și modestie. Înseamnă că ești o persoană căreia nu-i place să amâne lucrurile.

6. Rotunjimea și ascuțimea literelor

Literele rotunjite într-o semnătură înseamnă moliciune, flexibilitate, capacitatea unei persoane de a face compromisuri, dar și echilibru. Literele unghiulare, ascuțite într-o semnătură demonstrează la o persoană asprime, intransigență, asertivitate și uneori chiar agresivitate.

7. Tot felul de bucle, inimi și alte înflorituri

O persoană iubește să se laude, să înfrumusețeze, doar ca să creeze o impresie cât mai bună. Aceste persoane sunt visătorii care planează mereu cu capul în nori, capabili să transforme o muscă într-un elefant. Dacă semnătura conține un cerc: persoana merge prin viață în cerc și se agață de problemele sale, de idei și planuri. Dacă semnătura are multe înflorituri, persoana este destul de precaută, capricioasă și uneori, chiar foarte încăpățânată.