Secretul schimbului de energie între un bărbat și o femeie

Citind acest articol, vei fi impresionat de natura energetică a vieții noastre și de forța ei creatoare. Acest concept al energiei nu este doar o definiție a unei ipotetice fericiri. Mai mult decât atât, el este întreaga formulă a vieții noastre.

Este incredibil, dar schimbul de energie dintre tine și partenerul tău are loc chiar de la prima privire. Schimbul de energie înseamnă includerea partenerilor într-un sistem energetic autonom.

În acest sens, distingem două perspective ale spiritualității umane: natura bărbatului (adică energia ideii și scopului) și natura femeii (adică energia puterii și energia iubirii).

Explicând ideea mai simplu, am putea spune că femeia este purtătoarea puterii, iar actul ei de dăruire a puterii reprezintă procesul de „armonizare” a celor două naturi.

Apare întrebarea: dar cui îi dăruiește femeia puterea, dacă relația/familia în care se află nu e una fericită? Răspunsul e simplu – unui alte persoane. Aici nu e vorba de înșelare, ci de atracția (poate chiar platonică) față de o altă natură umană. Atunci când are loc un asemenea dezechilibru, are loc ruinarea unor familii întregi.

Din acest motiv, schimbul de energie poartă o valoare fundamentală în viața noastră.

Pur și simplu imaginați-vă: încă în perioada gestației băiatul primește puterea de la mama sa. De acum încolo, pe ei îi leagă o conexiune puternică. Un proces similar, dar nu atât de definitoriu, are loc și cu sora, apoi cu prima iubire și până la urmă – cu dragostea lui adevărată.

Astfel raportul de transmitere și acceptare a energiei este o condiție obligatorie pentru fericirea individului. Femeia trebuie să dăruiască putere, iar bărbatul să o accepte.

Apogeul schimbului energetic are loc în timpul intimității. În acest moment partenerii devin o unitate armonioasă, un mecanism perfect funcțional și pur și simplu – o metaforă trupească extrem de valoroasă la scară universală.

Iubirea spirituală consolidează etapa incipientă a iubirii voastre, însă intimitatea vă apropie până la un nivel metafizic.

De aceea, alegeți cât se poate de atent persoanele cu care comunicați. Ele v-ar putea marca identitatea mult mai semnificativ decât vă imaginați.

Sursa :