Secretul magiei care apropie un bărbat de o femeie

Nu este vorba despre compatibilitate a hormonilor, sau despre aceleași interese. Nu este vorba despre un trecut, prezent sau un viitor comun. Nu toate acestea țin împreună un bărbat și o femeie. Este imposibil să prezică cineva cum vor evolua lucrurile dintre un bărbat și o femeie și pe ce sentimente a fost construită relația lor.

Forța care ține un bărbat și o femeie împreună este mult mai puternică. Cu ajutorul ei, se creează minunea, se creează oameni noi, se construiesc orașe, se trăiește viața. Această forță este ca un magnet foarte puternic, care poate parcurge distanțe, poate crește sau scade viteza timpului, poate crea condiții specifice…

Această conexiune nu poate fi distrusă atât de ușor. Dimpotrivă, poate crea diverse incoveniențe, poate mătura totul în calea sa. Este proprietatea sa principală prin care poate fi recunoscută cu ușurință. 

Este imposibil să numim în corpul nostru un punct anumit care să spunem că este atras de alt punct. Este imposibil să numim motive clare pentru care există o astfel de conexiune. Ea este. Pur și simplu, este.

Nu trebuie protejată în vre-un fel special, pentru că are propria imunitate. Această conexiune are propriile legi, ritmuri, nu lasă să ne îndoim de existența ei dacă ascultăm de îndemnurile ei. 

Atracția este o sursă eternă de energie. Nu poate fi închisă, dar nici nu există o schemă anumită prin care să poată fi găsită. Se naște odată cu noi și trăiește într-o formă pasivă, până este timpul să dispară. Tot ce trebuie să facem este să menținem sursa de atracție în starea sa inițială și totul va decurge de la sine.

Să avem grijă de ea, să visăm frumos și să mergem spre vise cu încredere și îndrăzneală, fără a privi înapoi. Atunci nici nu vom observa cum va lucra forța atracției asupra noastră, nici nu vom observa cum am atras pe cel care va fi gata să meargă alături de noi necondiționat. Trebuie doar să trăim momentul.

Sursa :