fb

De lângă așa femeie un bărbat nu va dori să plece niciodată: 5 secrete înțelepte!

Femeia și bărbatul sunt diferiți atât biologic, cât și la nivel psihologic. Înțelegerea acestor deosebiri este esențială în a delimita rolurile fiecărui partener. Femeia, care este mult mai empatică și intuitivă, este cea mai competentă în a consolida o relație. De ea depinde ca soțul să își dorească un viitor comun. Dacă vrei să devii o iubită și eventual o soție perfectă – urmează următorii pași.

1.Educă-ți sentimentele.

Arăta-ți sentimentele și emoțiile față de partener. Chiar dacă la început nu vei simți o reciprocitate totală din partea lui, nu neglija nicioadată necesitatea bărbatului de a se simți iubit. Problema nu constă în lipsa de afecțiune a lui față de tine, ci într-o rigiditate a emoțiilor.

Niciodată nu trebuie să îl determini pe partener să se simtă în competiție cu cineva.

2.Renunță la negativism.

Acordă mai mult timp aspectului fizic și stării emoționale. Pentru a îmbunătăți calitatea lumii interioare nu mai fi atât de pesimistă. Încearcă să găsești armonia spirituală. Pentru o imagine fizică agreabilă petrece mai mult timp pentru igienă și perfecționarea imaginii estetice.

Nu mai căra pungi grele, pentru că ți-ar putea afecta postura. Cere ajutorul, fără a-i da de înțeles că asta e obligația lui, doar îl rogi să ducă pachetele ca un gest politicos pe care  l-ar putea face.

3.Nu îți atribui rolul de bărbat.

Permite-i bărbatului să fie în rolul de apărător. Dacă vei avea tendința să îți afirmi prea ferm independența, atunci partenerul va trăi un sentiment de inutilitate. Mai ales, nu îți vărsa toată furia pe partener doar pentru că personal te-ai împuternicit cu dreptul să o faci. Pot apărea resentimente care nu vor fi depășite niciodată.

4.Nu mai fi atât de încăpățânată.

Învață-te să mergi la compromis. Nu poți avea întotdeauna dreptate. Trebuie să admiți și alte variante decât pe cele proprii. Acceptă și viziunile partenerului, ca să poți să urmărești unde ideile voastre, inițial contradictorii, vor avea tangențe și axează-te pe ele.

5.Nu cicăli exagerat. 

Advertisement

Când el tău se întoarce de la serviciu nu trebuie să îl întâmpini cu reproșuri. Încearcă să fii mai înțelegătoare. Dacă ai o nemulțumire față de partener, nu îi spune despre asta cu agresivitate și mânie. Dacă ai observații – expune-le ca pe o critică constructivă, nu ca pe o mustrare.

Nu uita, totul într-o relație este reciproc. E important ca ambii să depuneți maxim efort pentru contruirea unuii viitor frumos, trăit în doi. 

Source :

gorabbit