Secretele seducției: cum îl atragi pe un bărbat, potrivit semnului zodiacal

Fiecare  este fermecător în felul său. Cel mai important este felul în care transmitem un mesaj, felul cum ne simțim în propria piele. Să știm să valorificăm și să dezvoltăm propriile trăsături. Suntem născuți sub propria stea, care este specială.

Iată cum îl atragi pe un bărbat, potrivit semnului zodiacal:

Berbec

Sunteți puternice, sigure în forțele proprii. Vă cunoașteți propria valoare. Sunteți șef și în dragoste, și la muncă. Doar că vă mai caracterizează și moliciunea, dar nu o manifestați cu toți cei din jur. Încercați să aveți mai multă încredere în partenerul de viață. Astfel veți îmbunătăți comunicarea dintre voi.

Taur

Atu-ul dvs. este senzualitatea. Transmiteți emoțiile doar atingând un bărbat. Știți când să flirtați și când să fiți afectuoasă. Știți să aduceți confort în casă. Acordați-i partenerului mai mult spațiu, mai multă libertate, ca și el să își poată exprima emoțiile.

Gemeni

Aveți o minte ascuțită și această provocare intelectuală vă face să vă deschideți emoțiile și calitățile. Folosiți simțul umorului ca un principal intrument de seducție. Mențineți un echilibru între vocea minții și cea a inimii, exprimându-vă sentimentele cu un sărut, o privire, un cuvânt blând.

Rac

Femeile din zodia Rac știu să creeze o atmoferă liniștită, un confort și un cuibușor de dragoste în căminul lor familial. Când simțiți siguranță și dragoste din partea bărbatului iubit, îi oferiți totul în schimb. Cel mai important în viața voastră de cuplu este o conexiune emoțională profundă.

Leu

Femeile-Leu sunt stăpânite de soare ,ceea ce le oferă carismă, încredere, capacitate de a se afla în centrul atenției și de a se bucura de asta. În dragoste, ele sunt devotate, dar și cer devotament în schimb. Au tendința de a-l controla mereu pe partenerul de viață. Sunt foarte geloase. Este foarte important să știți când să vă opriți din acest control exagerat și să arătați că știți să aveți încredere.

Fecioară

Fecioara este mereu credincioasă partenerului său, dar cere să îi fie și el credincios. Îi place atunci când partenerul de viață îi împărtășeșete pe deplin valorile. Femeii-Fecioară îi plac gesturile frumoase, clasice: buchete de flori, cântece. Ea semnifică puritate și iubire, își respectă principiile. Ca să îl cuceriți, nu grăbiți lucrurile. Lăsați-l să vă cucerească treptat și atunci veți deveni regina lui.

Balanță

Balanțele își seduc partenerul prin atenția față de el și prin faptul că îl fac să se simtă special: folosesc complimente, o atmosferă romantică, lumânări, muzică. Dacă vreți să cuceriți un bărbat, lucrați asupra respectului de sine. Cu cât vă apreciați și vă respectați pentru devotamentul dvs. față de frumos, cu atât acest partener va observa asta în voi.

Scorpion

Femeia-Scorpion este monogam. Dacă alege un bărbat ,este gata să îi ierte totul. Femeia-scorpion este o persoană extrem de emotivă și intuitivă. Este extrem de important pentru ea ca într-o relație ambii parteneri să dăruiască și să primească dragoste și atenție. Arma dvs. principală este farmecul natural.

Săgetător

Săgetatorii apreciază mult libertatea și nu suportă ca cineva să îi controleze în permanență. Partenerul dvs. de viață trebuie să fie iubitor de aventură și să vă ofere tot sprijinul în toate alegerile pe care le faci.Pricipalul talent să seduceți un bărbat este să îl inspirați și să îi susțineți cele mai îndrăznețe idei.

Capricorn

O femeie-Capricorn este directă, cinstită, elegantă. Acceptă un bărbat în viața ei doar după ce vede că este serios și este un potențial partener pentru o viață serioasă. Îi plac bărbații la fel de ambițioși ca ea. Punctul ei forte cu care cucerește un bărbat este că știe să mențină autonomia chiar și în timpul căsătoriei. Știe să păstreze prospețimea într-o relație, fiindcă se simte liberă și independentă din interior.

Vărsător

Femeia-Vărsător își dorește alături de ea un bărbat care să îi îmopărtășească hobby-urile ,care să îi fie cel mai bun prieten și să aibă simțul umorului. Devine repede atașată de partener, ceea ce nu întotdeauna este bine într-o relație. Bărbatul se simte stăpânul universului lângă femeia-vărsător.

Pești

Femeia-Pește este foarte sensibilă. La partenerul de lângă ea apreciază felul cum o adoră și cât de mult o face fericită. Punctele forte ale seducției unei femei-pești sunt onestitatea țși capacitatea de a accepta o persoană în viața ei în orice stare și de a empatiza cu el.

Sursa :