Secrete pe care femeile înţelepte niciodată nu le împărtăşesc cu nimeni

Majoritatea femeilor adoră discuţiile îndelungate, în care se pot împărtăşi cu evenimentele zilei şi cu alte noutăţi interesante, mai ales dacă există un interlocutor, care le ascultă cu atenţie.

Dar, adesea, nu ne dăm seama că asta, ne-ar putea aduce consecinţe negative. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să evitaţi aceste efecte negative:

Complexele legate de aspectul fizic

Orice femeie are anumite complexe, fie mai multe, sau mai puţine. Diferenţa dintre o femeie inteligentă şi una naivă este că cea inteligentă, niciodată nu ar destăinui astfel de lucruri oamenilor străini.

Detalii despre viaţa personală

Toate certurile, fiorii plăcuţi sau detaliile intime trebuie să rămână doar în cadrul cuplului Dumneavoastră. Ele sunt menite să rămână personale. Altfel, riscaţi să vă creaţi o aparenţă incomodă cuplului din care faceţi parte.

Acţiunile negândite

De exemplu, să consumaţi prea mult alcool la o cină legată de bussines şi să destăinuiţi secretele firmei, la care sunteţi angajată şi alte lucruri de acest fel, care vă vor arăta într-o lumină negativă.

Background-ul

Cred că nu este nevoie, de prea multe explicaţii aici. Este evident că numărul iubiţilor Dumneavoastră este o cifră, pe care nu trebuie să o cunoască nimeni.

Şpionajul

Nu este nevoie să vă şpionaţi partenerul sau pe fosta lui pe reţelele de socializare. Sau mai ales, să vă împărtăşiţi despre asta prietenilor. Nu este o manieră potrivită unei femei inteligente.

Împărtăşirea grijilor despre fostul iubit

Lucrurile de genul, pot fi discutate doar cu prietenele şi nici într-un caz cu iubitul sau cu soţul. Este o temă tabu.

Sunteţi mai bună decât ceilalţi

Dacă vă vedeţi superioară cuiva în anumite domenii, trebuie să păstraţi aceste gânduri, exclusiv, în capul Dumneavoastră.

Cheltuielile zilnice şi situaţia financiară

Nu e un lucru prea logic, să vă destăinuţi starea economică, întrucât asta v-ar putea pune în pericol, în orice circumstanţe.

Familia şi prietenii lui

O femeie deşteaptă, niciodată, nu ar spune lucruri negative despre aceşti oameni, întrucît genul acesta de afirmaţii v-ar înrăutăţi, considerabil, relaţiile cu partenerul şi cu oamenii dragi lui.

Secretele străine

Acest gest urât este un indiciu că oamenii nu pot avea încredere în Dumneavoastră.

Sursa :